Van Volsem-De Ridder

Contactgegevens Van Volsem-De Ridder: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Volsem-De Ridder: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Volsem-De Ridder

Regio (region): Pepingen (Beert), België

Adres (address): Eikstraat 42,1673, België

Telefoon (phone): 02 360 37 15 02 360 37 15

Fax (fax): 02 361 38 68 02 361 38 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Volsem-De Ridder: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Volsem-De Ridder"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Volsem-De Ridder"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Volsem-De Ridder, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Volsem-De Ridder. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Volsem-De Ridder, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Volsem-De Ridder. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Volsem-De Ridder
Products information Van Volsem-De Ridder

BTW identificatienummer (tax): BE03963287353
Ondernemingsnummer: 5367065429
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Volsem-De Ridder zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Volsem-De Ridder
(Get full report from official database of BE for Van Volsem-De Ridder)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Volsem-De Ridder
Addition kinds of activities for Van Volsem-De Ridder

23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
28690316. Looizuur | Tannic acid
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
36120107. Generator voltage regulatoren | Generator voltage regulators
38450118. Apparatuur voor ademhalingsanalyse, electromedical | Respiratory analysis equipment, electromedical
38610204. Vergroten, fotografisch | Enlargers, photographic
50320100. Plaveiselmaterialen | Paving materials
96519902. Bureaus van normen, overheid | Bureaus of standards, government

Werken bij Van Volsem-De Ridder: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Volsem-De Ridder: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Volsem-De Ridder. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Volsem-De Ridder. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Van Volsem-De Ridder in sociale netwerken
Look for responds of Van Volsem-De Ridder in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Volsem-De Ridder. Laat een reactie achter voor Van Volsem-De Ridder. Van Volsem-De Ridder bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Volsem-De Ridder. Leave a respond for Van Volsem-De Ridder. Van Volsem-De Ridder on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Volsem-De Ridder op de google maps. Adres en contacten Van Volsem-De Ridder
Location of Van Volsem-De Ridder on the google maps. Address and contacts of Van Volsem-De Ridder

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Volsem-De Ridder Van Volsem-De Ridder: Blaise Autobus & Autocars SPRL | D & D Delarue BVBA | JAQUEMIN / MEVR RIGO INGRID | PEC SA | Central East Europe Consultancy

Other related companies as Van Volsem-De Ridder: Blaise Autobus & Autocars SPRL | D & D Delarue BVBA | JAQUEMIN / MEVR RIGO INGRID | PEC SA | Central East Europe Consultancy

Van Volsem-De Ridder is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Pepingen (Beert), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Volsem-De Ridder, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03963287353. Het bedrijf Van Volsem-De Ridder bevindt zich op het adres: Eikstraat 42,1673. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Volsem-De Ridder zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Volsem-De Ridder is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Volsem-De Ridder is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Volsem-De Ridder, openstaande posities, locatie van Van Volsem-De Ridder op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Volsem-De Ridder is a company, that was registered 2012 in Pepingen (Beert) region, Belgium. Full name of company is Van Volsem-De Ridder, company assigned to the tax number BE03963287353. The company Van Volsem-De Ridder is located at the address: Eikstraat 42,1673. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Volsem-De Ridder were not found.
The main activity of Van Volsem-De Ridder is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Volsem-De Ridder is not available. You also can look at reviews of Van Volsem-De Ridder, open positions, location of Van Volsem-De Ridder on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Volsem-De Ridder, Pepingen (Beert): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Volsem-De Ridder, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Volsem-De Ridder, Pepingen (Beert): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Volsem-De Ridder, employees, financial statistics.