Central East Europe Consultancy

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Central East Europe Consultancy
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Central East Europe Consultancy

Contactgegevens Central East Europe Consultancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Central East Europe Consultancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Central East Europe Consultancy

Regio (region): Edegem Antwerpen 2650 - BE, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 380, België

Telefoon (phone): +32.3.4498580 +32.3.4498580

Fax (fax): +32.3.4498580 +32.3.4498580

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Central East Europe Consultancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Central East Europe Consultancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Central East Europe Consultancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Central East Europe Consultancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Central East Europe Consultancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Central East Europe Consultancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Central East Europe Consultancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Central East Europe Consultancy
Products information Central East Europe Consultancy

BTW identificatienummer (tax): BE07904083251
Ondernemingsnummer: 7668701171
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Central East Europe Consultancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Central East Europe Consultancy
(Get full report from official database of BE for Central East Europe Consultancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Central East Europe Consultancy
Addition kinds of activities for Central East Europe Consultancy

7941. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
20749902. Katoenzaadolie, gededeoriseerd | Cottonseed oil, deodorized
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
50650205. Modems, computer | Modems, computer
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
51590302. Pruimen, rauw | Furs, raw
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing
79991125. Massage instructie | Massage instruction

Werken bij Central East Europe Consultancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Central East Europe Consultancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Central East Europe Consultancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Central East Europe Consultancy. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • VENDEURS/ CAISSIERS (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: FORUM JOBS BEDIENDEN MOESKROEN

    Type: Werfreserve

    Nous recherhons un(e) vendeur(euse) bilingue fr/ndl. Vous accueilliez les clients Vous renseignez les clients sur les caractéristiques de la marchandise et les conseiller dans leurs achats. Vous préparez les marchandises à vendre Vous encaissez Vous veillez à la propreté générale du magasin.

Zoek naar antwoorden van Central East Europe Consultancy in sociale netwerken
Look for responds of Central East Europe Consultancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Central East Europe Consultancy. Laat een reactie achter voor Central East Europe Consultancy. Central East Europe Consultancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Central East Europe Consultancy. Leave a respond for Central East Europe Consultancy. Central East Europe Consultancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Central East Europe Consultancy op de google maps. Adres en contacten Central East Europe Consultancy
Location of Central East Europe Consultancy on the google maps. Address and contacts of Central East Europe Consultancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Central East Europe Consultancy Central East Europe Consultancy: Blaise Autobus & Autocars SPRL | Goodways SPRL | van Damme F | LA COTE D'OR | Lapere Pluimveeslachterij N.V.

Other related companies as Central East Europe Consultancy: Blaise Autobus & Autocars SPRL | Goodways SPRL | van Damme F | LA COTE D'OR | Lapere Pluimveeslachterij N.V.

Central East Europe Consultancy is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Edegem Antwerpen 2650 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Central East Europe Consultancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07904083251. Het bedrijf Central East Europe Consultancy bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Central East Europe Consultancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Central East Europe Consultancy is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Central East Europe Consultancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Central East Europe Consultancy, openstaande posities, locatie van Central East Europe Consultancy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Central East Europe Consultancy is a company, that was registered 2013 in Edegem Antwerpen 2650 - BE region, Belgium. Full name of company is Central East Europe Consultancy, company assigned to the tax number BE07904083251. The company Central East Europe Consultancy is located at the address: Prins Boudewijnlaan 380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Central East Europe Consultancy were not found.
The main activity of Central East Europe Consultancy is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Central East Europe Consultancy is not available. You also can look at reviews of Central East Europe Consultancy, open positions, location of Central East Europe Consultancy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Central East Europe Consultancy, Edegem Antwerpen 2650 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Central East Europe Consultancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Central East Europe Consultancy, Edegem Antwerpen 2650 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Central East Europe Consultancy, employees, financial statistics.