Bolckmans Industriebouw

Contactgegevens Bolckmans Industriebouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bolckmans Industriebouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bolckmans Industriebouw

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Industrieweg 4,2320, België

Telefoon (phone): 03 314 30 40 03 314 30 40

Fax (fax): 03 314 45 59 03 314 45 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bolckmans Industriebouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bolckmans Industriebouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bolckmans Industriebouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bolckmans Industriebouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bolckmans Industriebouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bolckmans Industriebouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bolckmans Industriebouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bolckmans Industriebouw
Products information Bolckmans Industriebouw

BTW identificatienummer (tax): BE06269317626
Ondernemingsnummer: 9057373046
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bolckmans Industriebouw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bolckmans Industriebouw
(Get full report from official database of BE for Bolckmans Industriebouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bolckmans Industriebouw
Addition kinds of activities for Bolckmans Industriebouw

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
506403. Airconditioning apparaten | Air conditioning appliances
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
59620000. Merchandising machine operators | Merchandising machine operators
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
75149900. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec

Werken bij Bolckmans Industriebouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bolckmans Industriebouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bolckmans Industriebouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bolckmans Industriebouw. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Brasschaat en omgeving

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Assistent coordinator badkamerrenovaties (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Vaste Job

    Binnen Vloeren Van Calster zal u administratief mede instaan voor de administratieve verwerking van onze dossiers 'badkamerrenovaties'. Van zodra het dossier verkocht is in onze toonzalen, komt het bij jou terecht. U zal de offerte indien nodig, na opmeting van onze werfleider, aanpassen en finaliseren en bezorgen aan onze klant. U bestelt ook de nodige materialen (sanitair / vloer etc) en zorgt er mede voor dat alles klaar staat voor de uitvoeringsteams. U bent het centraal aanspreekpunt voor de werfleiders, klant en toonzalen.

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • zaalmedewerker flexijob (KLEMSKERKE)

    Regio: KLEMSKERKE

    Bedrijf: DE KRUIDENMOLEN

    Type: Flexijob

    zaal klaarzetten voor klanten, klanten ontvangen en aan tafel begeleiden, hulp in zaal, afruimen tafels, koelkast aanvullen

Zoek naar antwoorden van Bolckmans Industriebouw in sociale netwerken
Look for responds of Bolckmans Industriebouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bolckmans Industriebouw. Laat een reactie achter voor Bolckmans Industriebouw. Bolckmans Industriebouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bolckmans Industriebouw. Leave a respond for Bolckmans Industriebouw. Bolckmans Industriebouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bolckmans Industriebouw op de google maps. Adres en contacten Bolckmans Industriebouw
Location of Bolckmans Industriebouw on the google maps. Address and contacts of Bolckmans Industriebouw

Andere gerelateerde bedrijven als come Bolckmans Industriebouw Bolckmans Industriebouw: Desmedt Motoren NV | Furniko Benelux | TACK KEUKENS NV | Jan Spyckerelle BVBA | Servaco Labo N.V.

Other related companies as Bolckmans Industriebouw: Desmedt Motoren NV | Furniko Benelux | TACK KEUKENS NV | Jan Spyckerelle BVBA | Servaco Labo N.V.

Bolckmans Industriebouw is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is Bolckmans Industriebouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06269317626. Het bedrijf Bolckmans Industriebouw bevindt zich op het adres: Industrieweg 4,2320. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 332,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bolckmans Industriebouw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bolckmans Industriebouw is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bolckmans Industriebouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bolckmans Industriebouw, openstaande posities, locatie van Bolckmans Industriebouw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bolckmans Industriebouw is a company, that was registered 1998 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is Bolckmans Industriebouw, company assigned to the tax number BE06269317626. The company Bolckmans Industriebouw is located at the address: Industrieweg 4,2320. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 332,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bolckmans Industriebouw were not found.
The main activity of Bolckmans Industriebouw is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bolckmans Industriebouw is not available. You also can look at reviews of Bolckmans Industriebouw, open positions, location of Bolckmans Industriebouw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bolckmans Industriebouw, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bolckmans Industriebouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bolckmans Industriebouw, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bolckmans Industriebouw, employees, financial statistics.