A.STRIPPERS

Contactgegevens A.STRIPPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.STRIPPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.STRIPPERS

Regio (region): Lebbeke, België

Adres (address): Lange Molenstraat 46,9280, België

Telefoon (phone): 0486 77 98 10 0486 77 98 10

Fax (fax): +32 (11) 931-74-18 +32 (11) 931-74-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.STRIPPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.STRIPPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.STRIPPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.STRIPPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.STRIPPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.STRIPPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.STRIPPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.STRIPPERS
Products information A.STRIPPERS

BTW identificatienummer (tax): BE04234649658
Ondernemingsnummer: 4930908203
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.STRIPPERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.STRIPPERS
(Get full report from official database of BE for A.STRIPPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.STRIPPERS
Addition kinds of activities for A.STRIPPERS

01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
14990300. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
26210405. Offset papier | Offset paper
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
39490903. Rackets en frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, enz | Rackets and frames: tennis, badminton, squash, lacrosse, etc
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services
73740100. Computerverwerking | Computer processing services

Werken bij A.STRIPPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.STRIPPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.STRIPPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.STRIPPERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste orderpicker - magazijn Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om de piekperiode mee te helpen onderdrukken zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde orderpickers (m/v). Je komt terecht op diverse afdelingen binnen dit magazijn en staat in voor o.m.: de verdeling en inpak het labelen en verwerken van retours het orderpicken van diverse artikelen op basis van een picklijst ... Dit doe je allemaal binnen een aangename en dynamische omgeving! Bedrijfsprofiel: Deze klant van ons is een gekende firma met hun logistiek centrum in Temse.

  • Administratief Bediende dienst na-verkoop (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende voor tewerkstelling op de dienst-na-verkoop. Jouw takenpakket is divers en bestaat onder meer uit de volgende taken: Registratie van inkomende telefoongesprekken Klanten, leveranciers en techniekers telefonisch informeren wat betreft de stand van zaken van het dossier Het aanmaken van werkopdrachten voor de techniekers alsook controle en ingave van hun prestaties Het opmaken van offertes voor klanten Het aanvragen van technische keuringen voor de verkochte goederen Algemene administratie en klassement

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

Zoek naar antwoorden van A.STRIPPERS in sociale netwerken
Look for responds of A.STRIPPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.STRIPPERS. Laat een reactie achter voor A.STRIPPERS. A.STRIPPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.STRIPPERS. Leave a respond for A.STRIPPERS. A.STRIPPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.STRIPPERS op de google maps. Adres en contacten A.STRIPPERS
Location of A.STRIPPERS on the google maps. Address and contacts of A.STRIPPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come A.STRIPPERS A.STRIPPERS: Bex Bouwbedrijf NV | Cabinet d'Avocats Orban de Xivry-Cartuyvels | Centrifugetechnologies | Pirz D | Top System SA

Other related companies as A.STRIPPERS: Bex Bouwbedrijf NV | Cabinet d'Avocats Orban de Xivry-Cartuyvels | Centrifugetechnologies | Pirz D | Top System SA

A.STRIPPERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Lebbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is A.STRIPPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04234649658. Het bedrijf A.STRIPPERS bevindt zich op het adres: Lange Molenstraat 46,9280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.STRIPPERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.STRIPPERS is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.STRIPPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.STRIPPERS, openstaande posities, locatie van A.STRIPPERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.STRIPPERS is a company, that was registered 2016 in Lebbeke region, Belgium. Full name of company is A.STRIPPERS, company assigned to the tax number BE04234649658. The company A.STRIPPERS is located at the address: Lange Molenstraat 46,9280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.STRIPPERS were not found.
The main activity of A.STRIPPERS is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.STRIPPERS is not available. You also can look at reviews of A.STRIPPERS, open positions, location of A.STRIPPERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.STRIPPERS, Lebbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.STRIPPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.STRIPPERS, Lebbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.STRIPPERS, employees, financial statistics.