Top System SA

Contactgegevens Top System SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Top System SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Top System SA

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Lambermontlaan 112,1030, België

Telefoon (phone): 02 247 78 10 02 247 78 10

Fax (fax): 02 247 78 25 02 247 78 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Top System SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Top System SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Top System SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Top System SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Top System SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Top System SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Top System SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Top System SA
Products information Top System SA

BTW identificatienummer (tax): BE05275054931
Ondernemingsnummer: 6793090820
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Top System SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Top System SA
(Get full report from official database of BE for Top System SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Top System SA
Addition kinds of activities for Top System SA

021399. Hogs, nec | Hogs, nec
331201. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
733599. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
27419908. Jaarboeken: uitgeverij en drukwerk | Yearbooks: publishing and printing
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
50849904. Warmtewisselapparatuur, industrieel | Heat exchange equipment, industrial

Werken bij Top System SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Top System SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Top System SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Top System SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Bediende Verzekeringen (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een verzekeringskantoor in Machelen, zijn we op zoek naar een bediende schadebeheer van A tot Z. Je staat in voor volgende taken: Bijstand van de klanten per mail en telefonisch i.v.m. allerhande vragen gelinkt aan hun dossier. Afspraken maken met experts ter opvolging van de schadegevallen. Zelf argumenteringen maken voor de verschillende dossiers. Beheer van het schadedossier (vaste contactpersoon bij vragen, registratie van belangrijke informatie, ..)

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HYBOMA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare en Brugge. Voor ons vastgoedkantoor in Brugge zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Brugge verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Top System SA in sociale netwerken
Look for responds of Top System SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Top System SA. Laat een reactie achter voor Top System SA. Top System SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Top System SA. Leave a respond for Top System SA. Top System SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Top System SA op de google maps. Adres en contacten Top System SA
Location of Top System SA on the google maps. Address and contacts of Top System SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Top System SA Top System SA: Couvreur C | Givana BVBA | DSB Print | QUATRIEME GENERATION | Vander Auwermeulen Tuinaanleg

Other related companies as Top System SA: Couvreur C | Givana BVBA | DSB Print | QUATRIEME GENERATION | Vander Auwermeulen Tuinaanleg

Top System SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Top System SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05275054931. Het bedrijf Top System SA bevindt zich op het adres: Lambermontlaan 112,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Top System SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Top System SA is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Top System SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Top System SA, openstaande posities, locatie van Top System SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Top System SA is a company, that was registered 2004 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is Top System SA, company assigned to the tax number BE05275054931. The company Top System SA is located at the address: Lambermontlaan 112,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Top System SA were not found.
The main activity of Top System SA is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Top System SA is not available. You also can look at reviews of Top System SA, open positions, location of Top System SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Top System SA, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Top System SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Top System SA, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Top System SA, employees, financial statistics.