Attale Architecture sprl SPRL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Attale Architecture sprl SPRL
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Attale Architecture sprl SPRL

Contactgegevens Attale Architecture sprl SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Attale Architecture sprl SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Attale Architecture sprl SPRL

Regio (region): Liège 1 (Grivegnée), België

Adres (address): Rue Fraischamps 214,4030, België

Telefoon (phone): 04 344 05 82 04 344 05 82

Fax (fax): 04 344 05 82 04 344 05 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Attale Architecture sprl SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Attale Architecture sprl SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Attale Architecture sprl SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Attale Architecture sprl SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Attale Architecture sprl SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Attale Architecture sprl SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Attale Architecture sprl SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Attale Architecture sprl SPRL
Products information Attale Architecture sprl SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08844238281
Ondernemingsnummer: 7350921630
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Attale Architecture sprl SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Attale Architecture sprl SPRL
(Get full report from official database of BE for Attale Architecture sprl SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Attale Architecture sprl SPRL
Addition kinds of activities for Attale Architecture sprl SPRL

3131. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
519910. Posters en decals | Posters and decals
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
27520405. Souvenirkaarten, gelithografeerd | Souvenir cards, lithographed
31610100. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
32810301. Dimensiesteen voor gebouwen | Dimension stone for buildings
35490200. Coiling machines | Coiling machinery
50920206. Speelkaarten | Playing cards
51439901. Boter | Butter
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij Attale Architecture sprl SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Attale Architecture sprl SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Attale Architecture sprl SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Attale Architecture sprl SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van Attale Architecture sprl SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Attale Architecture sprl SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Attale Architecture sprl SPRL. Laat een reactie achter voor Attale Architecture sprl SPRL. Attale Architecture sprl SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Attale Architecture sprl SPRL. Leave a respond for Attale Architecture sprl SPRL. Attale Architecture sprl SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Attale Architecture sprl SPRL op de google maps. Adres en contacten Attale Architecture sprl SPRL
Location of Attale Architecture sprl SPRL on the google maps. Address and contacts of Attale Architecture sprl SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Attale Architecture sprl SPRL Attale Architecture sprl SPRL: DEC NV | WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST | ABK Services BVBA | Quality Lease SA | Vanryckeghem SCS

Other related companies as Attale Architecture sprl SPRL: DEC NV | WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST | ABK Services BVBA | Quality Lease SA | Vanryckeghem SCS

Attale Architecture sprl SPRL is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Grivegnée), België. De volledige naam van het bedrijf is Attale Architecture sprl SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844238281. Het bedrijf Attale Architecture sprl SPRL bevindt zich op het adres: Rue Fraischamps 214,4030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Attale Architecture sprl SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Attale Architecture sprl SPRL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Attale Architecture sprl SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Attale Architecture sprl SPRL, openstaande posities, locatie van Attale Architecture sprl SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Attale Architecture sprl SPRL is a company, that was registered 1993 in Liège 1 (Grivegnée) region, Belgium. Full name of company is Attale Architecture sprl SPRL, company assigned to the tax number BE08844238281. The company Attale Architecture sprl SPRL is located at the address: Rue Fraischamps 214,4030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Attale Architecture sprl SPRL were not found.
The main activity of Attale Architecture sprl SPRL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Attale Architecture sprl SPRL is not available. You also can look at reviews of Attale Architecture sprl SPRL, open positions, location of Attale Architecture sprl SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Attale Architecture sprl SPRL, Liège 1 (Grivegnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Attale Architecture sprl SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Attale Architecture sprl SPRL, Liège 1 (Grivegnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Attale Architecture sprl SPRL, employees, financial statistics.