WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Contactgegevens WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Kapitein Crespelstraat 9,1050, België

Telefoon (phone): 02 504 32 11 02 504 32 11

Fax (fax): 02 504 32 01 02 504 32 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST
Products information WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST

BTW identificatienummer (tax): BE09149108886
Ondernemingsnummer: 1158477783
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST
(Get full report from official database of BE for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST
Addition kinds of activities for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST

501502. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
753399. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels, nec | Auto exhaust system repair shops, nec
829901. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
22580202. Stofafwerking, kettingbrei | Fabric finishing, warp knit
34990104. Linnen, kluis en kluis: metaal | Linings, safe and vault: metal
35560501. Machines voor de verwerking van vis en schelpdieren | Fish and shellfish processing machinery
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices

Werken bij WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KOOLSKAMP (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST in sociale netwerken
Look for responds of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. Laat een reactie achter voor WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. Leave a respond for WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST. WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST op de google maps. Adres en contacten WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST
Location of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST on the google maps. Address and contacts of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST

Andere gerelateerde bedrijven als come WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST: Allo Sani-Mir SPRL | Guilmot | DPL Group Plasticrecycling NV | Zalmrokerij Vanhaverbeke C | Houthandel & Deuren Varip Roger Van Acker N.V.

Other related companies as WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST: Allo Sani-Mir SPRL | Guilmot | DPL Group Plasticrecycling NV | Zalmrokerij Vanhaverbeke C | Houthandel & Deuren Varip Roger Van Acker N.V.

WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09149108886. Het bedrijf WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST bevindt zich op het adres: Kapitein Crespelstraat 9,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 753,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, openstaande posities, locatie van WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST is a company, that was registered 2011 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, company assigned to the tax number BE09149108886. The company WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST is located at the address: Kapitein Crespelstraat 9,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 753,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST were not found.
The main activity of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST is not available. You also can look at reviews of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, open positions, location of WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WONINGFONDS VAN DE GEZINNEN VAN HET BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJK GEWEST, employees, financial statistics.