ARGENTA KORTRIJK OOST

Contactgegevens ARGENTA KORTRIJK OOST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARGENTA KORTRIJK OOST: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARGENTA KORTRIJK OOST

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Vredelaan 13A,8500, België

Telefoon (phone): 056 25 51 22 056 25 51 22

Fax (fax): 056 25 51 23 056 25 51 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARGENTA KORTRIJK OOST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARGENTA KORTRIJK OOST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARGENTA KORTRIJK OOST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARGENTA KORTRIJK OOST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARGENTA KORTRIJK OOST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARGENTA KORTRIJK OOST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARGENTA KORTRIJK OOST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARGENTA KORTRIJK OOST
Products information ARGENTA KORTRIJK OOST

BTW identificatienummer (tax): BE05337951660
Ondernemingsnummer: 8012847900
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ARGENTA KORTRIJK OOST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARGENTA KORTRIJK OOST
(Get full report from official database of BE for ARGENTA KORTRIJK OOST)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARGENTA KORTRIJK OOST
Addition kinds of activities for ARGENTA KORTRIJK OOST

4493. jachthavens | Marinas
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
874200. Management consulting diensten | Management consulting services
35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
65199904. Sub-verhuurders van onroerend goed | Sub-lessors of real estate

Werken bij ARGENTA KORTRIJK OOST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARGENTA KORTRIJK OOST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARGENTA KORTRIJK OOST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARGENTA KORTRIJK OOST. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • Teamleider weekend - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Bij de opstart van een nieuw groenteseizoen, ben je aanwezig in productie voor de ondersteuning van productielijnen. Je helpt mee aan de receptie van de groenten in drukke periode (keuring kwaliteit groenten, communicatie externen, ...) Je doet de dagelijkse opvolging van operationele problemen en staat in voor de netheid in de werkomgeving. Je staat in voor de opvolging van de biomethanisatie en waterzuivering (in samenwerking met een technieker van het weekend) Bij afwezigheid van de weekendcoördinator sta je in voor planning van de weekendploeg. Je rapporteert telkens aan de weekendcoördinator

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van ARGENTA KORTRIJK OOST in sociale netwerken
Look for responds of ARGENTA KORTRIJK OOST in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARGENTA KORTRIJK OOST. Laat een reactie achter voor ARGENTA KORTRIJK OOST. ARGENTA KORTRIJK OOST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARGENTA KORTRIJK OOST. Leave a respond for ARGENTA KORTRIJK OOST. ARGENTA KORTRIJK OOST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARGENTA KORTRIJK OOST op de google maps. Adres en contacten ARGENTA KORTRIJK OOST
Location of ARGENTA KORTRIJK OOST on the google maps. Address and contacts of ARGENTA KORTRIJK OOST

Andere gerelateerde bedrijven als come ARGENTA KORTRIJK OOST ARGENTA KORTRIJK OOST: BEI-BCI Expertises Immobilières | HANDELSHOGESCHOOL | A & B Slotenservice BVBA | PREUD'HOMME MENUISERIE SA | Drive sprl

Other related companies as ARGENTA KORTRIJK OOST: BEI-BCI Expertises Immobilières | HANDELSHOGESCHOOL | A & B Slotenservice BVBA | PREUD'HOMME MENUISERIE SA | Drive sprl

ARGENTA KORTRIJK OOST is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is ARGENTA KORTRIJK OOST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05337951660. Het bedrijf ARGENTA KORTRIJK OOST bevindt zich op het adres: Vredelaan 13A,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ARGENTA KORTRIJK OOST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARGENTA KORTRIJK OOST is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARGENTA KORTRIJK OOST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARGENTA KORTRIJK OOST, openstaande posities, locatie van ARGENTA KORTRIJK OOST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARGENTA KORTRIJK OOST is a company, that was registered 2005 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is ARGENTA KORTRIJK OOST, company assigned to the tax number BE05337951660. The company ARGENTA KORTRIJK OOST is located at the address: Vredelaan 13A,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ARGENTA KORTRIJK OOST were not found.
The main activity of ARGENTA KORTRIJK OOST is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARGENTA KORTRIJK OOST is not available. You also can look at reviews of ARGENTA KORTRIJK OOST, open positions, location of ARGENTA KORTRIJK OOST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARGENTA KORTRIJK OOST, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARGENTA KORTRIJK OOST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARGENTA KORTRIJK OOST, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARGENTA KORTRIJK OOST, employees, financial statistics.