PREUD'HOMME MENUISERIE SA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • PREUD'HOMME MENUISERIE SA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • PREUD'HOMME MENUISERIE SA

Contactgegevens PREUD'HOMME MENUISERIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PREUD'HOMME MENUISERIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PREUD'HOMME MENUISERIE SA

Regio (region): Hannut (Poucet), België

Adres (address): Rue des Mayeurs 25,4280, België

Telefoon (phone): 019 51 35 85 019 51 35 85

Fax (fax): 019 51 27 20 019 51 27 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PREUD'HOMME MENUISERIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PREUD'HOMME MENUISERIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PREUD'HOMME MENUISERIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PREUD'HOMME MENUISERIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PREUD'HOMME MENUISERIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PREUD'HOMME MENUISERIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PREUD'HOMME MENUISERIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PREUD'HOMME MENUISERIE SA
Products information PREUD'HOMME MENUISERIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE09940124511
Ondernemingsnummer: 4551055908
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PREUD'HOMME MENUISERIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PREUD'HOMME MENUISERIE SA
(Get full report from official database of BE for PREUD'HOMME MENUISERIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PREUD'HOMME MENUISERIE SA
Addition kinds of activities for PREUD'HOMME MENUISERIE SA

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
8712. Architectonische diensten | Architectural services
672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
30890107. Organisatoren voor kasten, laden, etc.: kunststoffen | Organizers for closets, drawers, etc.: plastics
32290100. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
32920106. Tape, asbest | Tape, asbestos
33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens
73899939. Druk op de clipping service | Press clipping service

Werken bij PREUD'HOMME MENUISERIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PREUD'HOMME MENUISERIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PREUD'HOMME MENUISERIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PREUD'HOMME MENUISERIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • HR consulent (m/v) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

    Type: Vaste Job

    Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

Zoek naar antwoorden van PREUD'HOMME MENUISERIE SA in sociale netwerken
Look for responds of PREUD'HOMME MENUISERIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PREUD'HOMME MENUISERIE SA. Laat een reactie achter voor PREUD'HOMME MENUISERIE SA. PREUD'HOMME MENUISERIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PREUD'HOMME MENUISERIE SA. Leave a respond for PREUD'HOMME MENUISERIE SA. PREUD'HOMME MENUISERIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PREUD'HOMME MENUISERIE SA op de google maps. Adres en contacten PREUD'HOMME MENUISERIE SA
Location of PREUD'HOMME MENUISERIE SA on the google maps. Address and contacts of PREUD'HOMME MENUISERIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PREUD'HOMME MENUISERIE SA PREUD'HOMME MENUISERIE SA: Darville P | Argex B.V.B.A. | Transylvania | Vandekeere - Mahieu B.V.B.A. | Gerry Stijlemans

Other related companies as PREUD'HOMME MENUISERIE SA: Darville P | Argex B.V.B.A. | Transylvania | Vandekeere - Mahieu B.V.B.A. | Gerry Stijlemans

PREUD'HOMME MENUISERIE SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Hannut (Poucet), België. De volledige naam van het bedrijf is PREUD'HOMME MENUISERIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09940124511. Het bedrijf PREUD'HOMME MENUISERIE SA bevindt zich op het adres: Rue des Mayeurs 25,4280. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PREUD'HOMME MENUISERIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PREUD'HOMME MENUISERIE SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PREUD'HOMME MENUISERIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PREUD'HOMME MENUISERIE SA, openstaande posities, locatie van PREUD'HOMME MENUISERIE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PREUD'HOMME MENUISERIE SA is a company, that was registered 1993 in Hannut (Poucet) region, Belgium. Full name of company is PREUD'HOMME MENUISERIE SA, company assigned to the tax number BE09940124511. The company PREUD'HOMME MENUISERIE SA is located at the address: Rue des Mayeurs 25,4280. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PREUD'HOMME MENUISERIE SA were not found.
The main activity of PREUD'HOMME MENUISERIE SA is Justice, Public Order and Safety, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PREUD'HOMME MENUISERIE SA is not available. You also can look at reviews of PREUD'HOMME MENUISERIE SA, open positions, location of PREUD'HOMME MENUISERIE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PREUD'HOMME MENUISERIE SA, Hannut (Poucet): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PREUD'HOMME MENUISERIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PREUD'HOMME MENUISERIE SA, Hannut (Poucet): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PREUD'HOMME MENUISERIE SA, employees, financial statistics.