HANDELSHOGESCHOOL

Contactgegevens HANDELSHOGESCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANDELSHOGESCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANDELSHOGESCHOOL

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Korte Nieuwstraat 33,2000, België

Telefoon (phone): 03 201 18 00 03 201 18 00

Fax (fax): 03 201 18 99 03 201 18 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANDELSHOGESCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANDELSHOGESCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANDELSHOGESCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANDELSHOGESCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANDELSHOGESCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANDELSHOGESCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANDELSHOGESCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANDELSHOGESCHOOL
Products information HANDELSHOGESCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE01074157714
Ondernemingsnummer: 8525909423
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in HANDELSHOGESCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANDELSHOGESCHOOL
(Get full report from official database of BE for HANDELSHOGESCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANDELSHOGESCHOOL
Addition kinds of activities for HANDELSHOGESCHOOL

20150801. Turkije, verwerkt, NSK | Turkey, processed, nsk
23890202. Band uniforms | Band uniforms
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
31110105. Riemleer | Strap leather
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping
79930302. Video game arcade | Video game arcade

Werken bij HANDELSHOGESCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANDELSHOGESCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANDELSHOGESCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANDELSHOGESCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Service Technieker m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit bedrijf is een service technieker een arbeider m/v die de volgende taken zal uitvoeren dringende interventies interne service leveren van projecten in oplevering - uitvoeren van poort en dakonderhoud - uitvoeren van werken die beschreven zijn in de bestekken klantenservice je bent de laatste op de werf, dus ook het visite kaartje van het bedrijf werven in Oost - West Vlaanderen

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van HANDELSHOGESCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of HANDELSHOGESCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANDELSHOGESCHOOL. Laat een reactie achter voor HANDELSHOGESCHOOL. HANDELSHOGESCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANDELSHOGESCHOOL. Leave a respond for HANDELSHOGESCHOOL. HANDELSHOGESCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANDELSHOGESCHOOL op de google maps. Adres en contacten HANDELSHOGESCHOOL
Location of HANDELSHOGESCHOOL on the google maps. Address and contacts of HANDELSHOGESCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come HANDELSHOGESCHOOL HANDELSHOGESCHOOL: De Prins Dirk BVBA | Stralfors NV | Melon Manuel SPRL | Elventi BVBA | Im Press B.V.B.A.

Other related companies as HANDELSHOGESCHOOL: De Prins Dirk BVBA | Stralfors NV | Melon Manuel SPRL | Elventi BVBA | Im Press B.V.B.A.

HANDELSHOGESCHOOL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is HANDELSHOGESCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01074157714. Het bedrijf HANDELSHOGESCHOOL bevindt zich op het adres: Korte Nieuwstraat 33,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HANDELSHOGESCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANDELSHOGESCHOOL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANDELSHOGESCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANDELSHOGESCHOOL, openstaande posities, locatie van HANDELSHOGESCHOOL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HANDELSHOGESCHOOL is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is HANDELSHOGESCHOOL, company assigned to the tax number BE01074157714. The company HANDELSHOGESCHOOL is located at the address: Korte Nieuwstraat 33,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HANDELSHOGESCHOOL were not found.
The main activity of HANDELSHOGESCHOOL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HANDELSHOGESCHOOL is not available. You also can look at reviews of HANDELSHOGESCHOOL, open positions, location of HANDELSHOGESCHOOL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANDELSHOGESCHOOL, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANDELSHOGESCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANDELSHOGESCHOOL, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANDELSHOGESCHOOL, employees, financial statistics.