Brugse Vleescentrale NV

Contactgegevens Brugse Vleescentrale NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brugse Vleescentrale NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brugse Vleescentrale NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 173,8000, België

Telefoon (phone): 050 31 75 27; 050 32 17 24 050 31 75 27; 050 32 17 24

Fax (fax): +32 (10) 665-64-14 +32 (10) 665-64-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brugse Vleescentrale NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brugse Vleescentrale NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brugse Vleescentrale NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brugse Vleescentrale NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brugse Vleescentrale NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brugse Vleescentrale NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brugse Vleescentrale NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brugse Vleescentrale NV
Products information Brugse Vleescentrale NV

BTW identificatienummer (tax): BE08221588134
Ondernemingsnummer: 6830444335
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Brugse Vleescentrale NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brugse Vleescentrale NV
(Get full report from official database of BE for Brugse Vleescentrale NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brugse Vleescentrale NV
Addition kinds of activities for Brugse Vleescentrale NV

26579901. Voedselbakken, vouwen: gemaakt van aangekocht materiaal | Food containers, folding: made from purchased material
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
34969913. Nietjes, gemaakt van gekochte draad | Staples, made from purchased wire
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist

Werken bij Brugse Vleescentrale NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brugse Vleescentrale NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brugse Vleescentrale NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brugse Vleescentrale NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Schoonmaak van particuliere woningen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Customer Service Officer (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

Zoek naar antwoorden van Brugse Vleescentrale NV in sociale netwerken
Look for responds of Brugse Vleescentrale NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brugse Vleescentrale NV. Laat een reactie achter voor Brugse Vleescentrale NV. Brugse Vleescentrale NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brugse Vleescentrale NV. Leave a respond for Brugse Vleescentrale NV. Brugse Vleescentrale NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brugse Vleescentrale NV op de google maps. Adres en contacten Brugse Vleescentrale NV
Location of Brugse Vleescentrale NV on the google maps. Address and contacts of Brugse Vleescentrale NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Brugse Vleescentrale NV Brugse Vleescentrale NV: Gobeyn Electro-Comfort NV | Debelle-Estom SA | Caritas Catholica Vlaanderen VZW | HANSSENS, PATRICK | RADIO-SECOURS-TV

Other related companies as Brugse Vleescentrale NV: Gobeyn Electro-Comfort NV | Debelle-Estom SA | Caritas Catholica Vlaanderen VZW | HANSSENS, PATRICK | RADIO-SECOURS-TV

Brugse Vleescentrale NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Brugse Vleescentrale NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08221588134. Het bedrijf Brugse Vleescentrale NV bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 173,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Brugse Vleescentrale NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brugse Vleescentrale NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brugse Vleescentrale NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brugse Vleescentrale NV, openstaande posities, locatie van Brugse Vleescentrale NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brugse Vleescentrale NV is a company, that was registered 2011 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Brugse Vleescentrale NV, company assigned to the tax number BE08221588134. The company Brugse Vleescentrale NV is located at the address: Blankenbergse Steenweg 173,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Brugse Vleescentrale NV were not found.
The main activity of Brugse Vleescentrale NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brugse Vleescentrale NV is not available. You also can look at reviews of Brugse Vleescentrale NV, open positions, location of Brugse Vleescentrale NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brugse Vleescentrale NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brugse Vleescentrale NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brugse Vleescentrale NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brugse Vleescentrale NV, employees, financial statistics.