Gobeyn Electro-Comfort NV

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Gobeyn Electro-Comfort NV
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Gobeyn Electro-Comfort NV

Contactgegevens Gobeyn Electro-Comfort NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gobeyn Electro-Comfort NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gobeyn Electro-Comfort NV

Regio (region): Gent (Oostakker), België

Adres (address): Groenstraat 76,9041, België

Telefoon (phone): 09 251 06 84 09 251 06 84

Fax (fax): 09 251 70 69 09 251 70 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gobeyn Electro-Comfort NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gobeyn Electro-Comfort NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gobeyn Electro-Comfort NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gobeyn Electro-Comfort NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gobeyn Electro-Comfort NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gobeyn Electro-Comfort NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gobeyn Electro-Comfort NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gobeyn Electro-Comfort NV
Products information Gobeyn Electro-Comfort NV

BTW identificatienummer (tax): BE03866607666
Ondernemingsnummer: 2352416992
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Gobeyn Electro-Comfort NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gobeyn Electro-Comfort NV
(Get full report from official database of BE for Gobeyn Electro-Comfort NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gobeyn Electro-Comfort NV
Addition kinds of activities for Gobeyn Electro-Comfort NV

22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
30520100. Tuinslang | Rubber hose
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
36299900. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
41110402. Lokale spoorweg passagier operatie | Local railway passenger operation

Werken bij Gobeyn Electro-Comfort NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gobeyn Electro-Comfort NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gobeyn Electro-Comfort NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gobeyn Electro-Comfort NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever Java (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Kinderpsycholoog Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren tot 18 jaar • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Antwerpen • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van Gobeyn Electro-Comfort NV in sociale netwerken
Look for responds of Gobeyn Electro-Comfort NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gobeyn Electro-Comfort NV. Laat een reactie achter voor Gobeyn Electro-Comfort NV. Gobeyn Electro-Comfort NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gobeyn Electro-Comfort NV. Leave a respond for Gobeyn Electro-Comfort NV. Gobeyn Electro-Comfort NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gobeyn Electro-Comfort NV op de google maps. Adres en contacten Gobeyn Electro-Comfort NV
Location of Gobeyn Electro-Comfort NV on the google maps. Address and contacts of Gobeyn Electro-Comfort NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Gobeyn Electro-Comfort NV Gobeyn Electro-Comfort NV: Evrard Séverine | Electro-Cam SPRL | De Bruyker N.V. | Dialogic Agency | LASTRON

Other related companies as Gobeyn Electro-Comfort NV: Evrard Séverine | Electro-Cam SPRL | De Bruyker N.V. | Dialogic Agency | LASTRON

Gobeyn Electro-Comfort NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Gent (Oostakker), België. De volledige naam van het bedrijf is Gobeyn Electro-Comfort NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866607666. Het bedrijf Gobeyn Electro-Comfort NV bevindt zich op het adres: Groenstraat 76,9041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 176,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Gobeyn Electro-Comfort NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gobeyn Electro-Comfort NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gobeyn Electro-Comfort NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gobeyn Electro-Comfort NV, openstaande posities, locatie van Gobeyn Electro-Comfort NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gobeyn Electro-Comfort NV is a company, that was registered 1998 in Gent (Oostakker) region, Belgium. Full name of company is Gobeyn Electro-Comfort NV, company assigned to the tax number BE03866607666. The company Gobeyn Electro-Comfort NV is located at the address: Groenstraat 76,9041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 176,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Gobeyn Electro-Comfort NV were not found.
The main activity of Gobeyn Electro-Comfort NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gobeyn Electro-Comfort NV is not available. You also can look at reviews of Gobeyn Electro-Comfort NV, open positions, location of Gobeyn Electro-Comfort NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gobeyn Electro-Comfort NV, Gent (Oostakker): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gobeyn Electro-Comfort NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gobeyn Electro-Comfort NV, Gent (Oostakker): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gobeyn Electro-Comfort NV, employees, financial statistics.