RADIO-SECOURS-TV

Contactgegevens RADIO-SECOURS-TV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO-SECOURS-TV: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO-SECOURS-TV

Regio (region): WAVRE 1300 - BE, België

Adres (address): Rue du Pont du Christ 14, België

Telefoon (phone): +3210223756 +3210223756

Fax (fax): +3210224048 +3210224048

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO-SECOURS-TV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO-SECOURS-TV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO-SECOURS-TV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO-SECOURS-TV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO-SECOURS-TV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO-SECOURS-TV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO-SECOURS-TV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO-SECOURS-TV
Products information RADIO-SECOURS-TV

BTW identificatienummer (tax): BE04526336669
Ondernemingsnummer: 5281921386
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 561,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in RADIO-SECOURS-TV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO-SECOURS-TV
(Get full report from official database of BE for RADIO-SECOURS-TV)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO-SECOURS-TV
Addition kinds of activities for RADIO-SECOURS-TV

22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
39939905. Letters voor tekens, metaal | Letters for signs, metal
48999903. Radar station operatie | Radar station operation
73890400. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service
80599904. Verpleeghuis, behalve vakkundige en intermediaire zorgfaciliteit | Nursing home, except skilled and intermediate care facility

Werken bij RADIO-SECOURS-TV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO-SECOURS-TV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO-SECOURS-TV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO-SECOURS-TV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Technical Sales Assistant M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar Technical Sales Assitant M/V. Als Technical Sales zal je verantwoordelijk zijn voor de effectieve en margebewuste verkoop en het leveren van technisch advies aan de klant. In communicatie met de klant en in samenwerking met de externe verkopers detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Je staat in voor het opstellen van offertes en de concrete opvolging hiervan. Je maakt duidelijke afspraken met de klant aangaande levertermijnen, aantallen, facturatie, etc. Verder werk je samen met de external sales aan projecten rond specifieke technische oplossingen.

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

  • Student bakkerij (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een warme bakkerij in Kinrooi zijn we op zoek naar studenten die op zondag kunnen werken.  Als student sta je zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij, mogelijke taken zijn:  Bediening van klanten  Kassa Opruimen Afwerken van de patisserie 

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van RADIO-SECOURS-TV in sociale netwerken
Look for responds of RADIO-SECOURS-TV in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO-SECOURS-TV. Laat een reactie achter voor RADIO-SECOURS-TV. RADIO-SECOURS-TV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO-SECOURS-TV. Leave a respond for RADIO-SECOURS-TV. RADIO-SECOURS-TV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO-SECOURS-TV op de google maps. Adres en contacten RADIO-SECOURS-TV
Location of RADIO-SECOURS-TV on the google maps. Address and contacts of RADIO-SECOURS-TV

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO-SECOURS-TV RADIO-SECOURS-TV: Dynamotor De Coster NV | Elektro Geel NV | Vanbeckevoort Valeska | LA MAISON DU STORE SPRL | EECKHOUT PAUL

Other related companies as RADIO-SECOURS-TV: Dynamotor De Coster NV | Elektro Geel NV | Vanbeckevoort Valeska | LA MAISON DU STORE SPRL | EECKHOUT PAUL

RADIO-SECOURS-TV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio WAVRE 1300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO-SECOURS-TV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04526336669. Het bedrijf RADIO-SECOURS-TV bevindt zich op het adres: Rue du Pont du Christ 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 561,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in RADIO-SECOURS-TV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO-SECOURS-TV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO-SECOURS-TV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO-SECOURS-TV, openstaande posities, locatie van RADIO-SECOURS-TV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RADIO-SECOURS-TV is a company, that was registered 1988 in WAVRE 1300 - BE region, Belgium. Full name of company is RADIO-SECOURS-TV, company assigned to the tax number BE04526336669. The company RADIO-SECOURS-TV is located at the address: Rue du Pont du Christ 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 561,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in RADIO-SECOURS-TV were not found.
The main activity of RADIO-SECOURS-TV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO-SECOURS-TV is not available. You also can look at reviews of RADIO-SECOURS-TV, open positions, location of RADIO-SECOURS-TV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO-SECOURS-TV, WAVRE 1300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO-SECOURS-TV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO-SECOURS-TV, WAVRE 1300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO-SECOURS-TV, employees, financial statistics.