AMR NV

Contactgegevens AMR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMR NV

Regio (region): ALKEN, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK KOLMEN 1138,3570, België

Telefoon (phone): 011 31 19 88 011 31 19 88

Fax (fax): 011 31 48 97 011 31 48 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMR NV
Products information AMR NV

BTW identificatienummer (tax): BE02090393066
Ondernemingsnummer: 2884429931
Hoofdstad (capital): 725,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AMR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMR NV
(Get full report from official database of BE for AMR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMR NV
Addition kinds of activities for AMR NV

241103. Houten logs | Wooden logs
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
362500. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
34950104. Mechanische veren, precisie | Mechanical springs, precision
38120402. hydrofoons | Hydrophones
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
80999903. Medische fotografie en kunst | Medical photography and art

Werken bij AMR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMR NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulpelektricien (WEERDE)

  Regio: WEERDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

 • Betonarbeider (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

 • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

 • Mobiele kraanmachinist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een mobiele kraanman. Dit voor op een werf in Gent. Onze klant is gespecialiseerd in residentieel en utiliteitsbouw.

 • Business Controller (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

 • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

 • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

 • Huishoudhulp/Poetshulp Loenhout (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

 • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Brand Promoters

  Type: Vaste Job

  Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

 • KAMERMEISJE / KAMERJONGEN FLEXI/EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL PATRITIUS

  Type: Flexijob

  Heb jij oog voor netheid en detail, dan ben jij de werknemer die wij zoeken. Ons kleinschalig boetiek hotel is op zoek naar mensen om ons team te versterken. Jij staat in voor de verzorging van de kamers, badkamers, algemene ruimten, keuken. Jij kan eventueel ook ingezet worden in de F&B.

Zoek naar antwoorden van AMR NV in sociale netwerken
Look for responds of AMR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMR NV. Laat een reactie achter voor AMR NV. AMR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMR NV. Leave a respond for AMR NV. AMR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMR NV op de google maps. Adres en contacten AMR NV
Location of AMR NV on the google maps. Address and contacts of AMR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AMR NV AMR NV: VAN OPSTAL NV | GMAN-OPEL BOOM | CP4U BVBA | Tecnic Publi Prom SA | Unicom Computers n.v

Other related companies as AMR NV: VAN OPSTAL NV | GMAN-OPEL BOOM | CP4U BVBA | Tecnic Publi Prom SA | Unicom Computers n.v

AMR NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio ALKEN, België. De volledige naam van het bedrijf is AMR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02090393066. Het bedrijf AMR NV bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK KOLMEN 1138,3570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 725,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AMR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMR NV is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMR NV, openstaande posities, locatie van AMR NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMR NV is a company, that was registered 2007 in ALKEN region, Belgium. Full name of company is AMR NV, company assigned to the tax number BE02090393066. The company AMR NV is located at the address: INDUSTRIEPARK KOLMEN 1138,3570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 725,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AMR NV were not found.
The main activity of AMR NV is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AMR NV is not available. You also can look at reviews of AMR NV, open positions, location of AMR NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMR NV, ALKEN: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMR NV, ALKEN: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMR NV, employees, financial statistics.