GMAN-OPEL BOOM

Contactgegevens GMAN-OPEL BOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMAN-OPEL BOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMAN-OPEL BOOM

Regio (region): Boom, België

Adres (address): Antwerpsestraat 223,2850, België

Telefoon (phone): 03 888 01 11 03 888 01 11

Fax (fax): 03 888 74 77 03 888 74 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMAN-OPEL BOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMAN-OPEL BOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMAN-OPEL BOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMAN-OPEL BOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMAN-OPEL BOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMAN-OPEL BOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMAN-OPEL BOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMAN-OPEL BOOM
Products information GMAN-OPEL BOOM

BTW identificatienummer (tax): BE07919189453
Ondernemingsnummer: 8983489990
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GMAN-OPEL BOOM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMAN-OPEL BOOM
(Get full report from official database of BE for GMAN-OPEL BOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMAN-OPEL BOOM
Addition kinds of activities for GMAN-OPEL BOOM

1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
2752. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
92220404. Juridische raad en vervolging, lokale overheid | Legal counsel and prosecution, local government

Werken bij GMAN-OPEL BOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMAN-OPEL BOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMAN-OPEL BOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMAN-OPEL BOOM. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Wegeniswerker/buizenlegger (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zwevegem zijn wij op zoek naar een wegeniswerker/buizenlegger. Functieomschrijving: - Uitvoeren van grondwerk (nivelleren,...) - Plaatsen van rioleringen, waterslikkers, deksels van inspectieputten, beschoeiingen ... - Plaatsen van boordstenen, klinkers... - Uitvoeren van huisaansluitingen - Sonderen van leidingen - Aanleggen van funderingen - Werken met klein materieel (laser, trilplaat, stamper ...)

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van GMAN-OPEL BOOM in sociale netwerken
Look for responds of GMAN-OPEL BOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMAN-OPEL BOOM. Laat een reactie achter voor GMAN-OPEL BOOM. GMAN-OPEL BOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMAN-OPEL BOOM. Leave a respond for GMAN-OPEL BOOM. GMAN-OPEL BOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMAN-OPEL BOOM op de google maps. Adres en contacten GMAN-OPEL BOOM
Location of GMAN-OPEL BOOM on the google maps. Address and contacts of GMAN-OPEL BOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come GMAN-OPEL BOOM GMAN-OPEL BOOM: T.L.J. | Polyfilla Products | Atelier Vertical SCRL | Myriade Windos/2 NV | CUNINA vzw

Other related companies as GMAN-OPEL BOOM: T.L.J. | Polyfilla Products | Atelier Vertical SCRL | Myriade Windos/2 NV | CUNINA vzw

GMAN-OPEL BOOM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Boom, België. De volledige naam van het bedrijf is GMAN-OPEL BOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07919189453. Het bedrijf GMAN-OPEL BOOM bevindt zich op het adres: Antwerpsestraat 223,2850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 482,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GMAN-OPEL BOOM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMAN-OPEL BOOM is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMAN-OPEL BOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMAN-OPEL BOOM, openstaande posities, locatie van GMAN-OPEL BOOM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMAN-OPEL BOOM is a company, that was registered 1989 in Boom region, Belgium. Full name of company is GMAN-OPEL BOOM, company assigned to the tax number BE07919189453. The company GMAN-OPEL BOOM is located at the address: Antwerpsestraat 223,2850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 482,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GMAN-OPEL BOOM were not found.
The main activity of GMAN-OPEL BOOM is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GMAN-OPEL BOOM is not available. You also can look at reviews of GMAN-OPEL BOOM, open positions, location of GMAN-OPEL BOOM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMAN-OPEL BOOM, Boom: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMAN-OPEL BOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMAN-OPEL BOOM, Boom: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMAN-OPEL BOOM, employees, financial statistics.