CP4U BVBA

Contactgegevens CP4U BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CP4U BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CP4U BVBA

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 1604,1160, België

Telefoon (phone): 02 672 89 95 02 672 89 95

Fax (fax): +32 (82) 673-85-15 +32 (82) 673-85-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CP4U BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CP4U BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CP4U BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CP4U BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CP4U BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CP4U BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CP4U BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CP4U BVBA
Products information CP4U BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05905120849
Ondernemingsnummer: 4195373535
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CP4U BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CP4U BVBA
(Get full report from official database of BE for CP4U BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CP4U BVBA
Addition kinds of activities for CP4U BVBA

221112. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
34499903. Aangepaste rol gevormde producten | Custom roll formed products
35890204. Vaatwasmachines, commercieel | Dishwashing machines, commercial
38410209. Optometers | Optometers
82310300. Algemene openbare bibliotheken | General public libraries

Werken bij CP4U BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CP4U BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CP4U BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CP4U BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Jobstudent voor tuinarbeid en opkuis na renovatie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken uit naar een gemotiveerde jobstudent die niet alleen een cent wil bijverdienen tijdens de zomermaanden maar ook wil bijleren. Dit kan je takenpakket zijn: helpen bij het plaatsen van totale renovaties en winkelinrichting: materiaal aangeven bestelwagen laden/lossen ... onderhouden van bedrijfstuinen en -parkings: grasmaaien opritten schoonmaken ... helpen bij de opkuis van afgewerkte winkelrenovatie: vloer schuren muren en deuren afwassen ...

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van CP4U BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CP4U BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CP4U BVBA. Laat een reactie achter voor CP4U BVBA. CP4U BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CP4U BVBA. Leave a respond for CP4U BVBA. CP4U BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CP4U BVBA op de google maps. Adres en contacten CP4U BVBA
Location of CP4U BVBA on the google maps. Address and contacts of CP4U BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CP4U BVBA CP4U BVBA: Collignon & Fils | Dandois Walter BVBA | GEOSAN NV | Wils & Co BVBA | DE BACKER LAW

Other related companies as CP4U BVBA: Collignon & Fils | Dandois Walter BVBA | GEOSAN NV | Wils & Co BVBA | DE BACKER LAW

CP4U BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is CP4U BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05905120849. Het bedrijf CP4U BVBA bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 1604,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CP4U BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CP4U BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CP4U BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CP4U BVBA, openstaande posities, locatie van CP4U BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CP4U BVBA is a company, that was registered 2008 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is CP4U BVBA, company assigned to the tax number BE05905120849. The company CP4U BVBA is located at the address: Waverse steenweg 1604,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CP4U BVBA were not found.
The main activity of CP4U BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CP4U BVBA is not available. You also can look at reviews of CP4U BVBA, open positions, location of CP4U BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CP4U BVBA, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CP4U BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CP4U BVBA, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CP4U BVBA, employees, financial statistics.