DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

Contactgegevens DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kerkstraat 40,2060, België

Telefoon (phone): 03 236 75 88 03 236 75 88

Fax (fax): 03 236 96 21 03 236 96 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
Products information DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

BTW identificatienummer (tax): BE03533172607
Ondernemingsnummer: 6222351074
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
(Get full report from official database of BE for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
Addition kinds of activities for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

762300. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
24999901. Applicators, hout | Applicators, wood
28430301. Emulgatoren, behalve voedsel en farmaceutisch | Emulsifiers, except food and pharmaceutical
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec

Werken bij DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Kraanmachinist (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kruishoutem zijn we op zoek naar een kraanmachinist.

  • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Recruitment Consultant - Internship (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    CrossInternational is a consultancy firm specialized in Talent Search & HR-expert service. We were founded in 2001 and have offices in Ghent, Brussels & Warsaw. Besides being experts in Executive Search & Sourcing, we offer HR-experts services to our clients. We conduct assessment & Development centers, we offer training & coaching and perform strategic HR consultancy assignments. Are you interested in learning the essentials of recruitment while having a taste of other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a motivated trainee to join its operational team. Location: Ghent Function As an HR trainee you will be involved in the full recruitment process we conduct for our clients. Depending on the state of the business and the projects that are assigned to you, you will have the following tasks: Attend intake-meetings with clients Set-up a first draft of the job description and vacancy Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates Develop an understanding of the ongoing trends in the job-area and the sector Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…) Telephone (screening) interviews Scheduling appointments between candidates and our consultants Report to our Consultants about the status of your assignments Assist in the reporting to our clients Supporting in various HR projects: HR workshops, co-assessor role in assessment or development centers,… Profile Bachelor or Master, preferably in HR Management, Advanced Business Management, Communication or equivalent A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch/French/English fluency mandatory. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Offer We offer the opportunity to learn the essentials of recruitment in an established consultancy firm. You will be offered increased responsibility in a gradual manner and at the pace of your own learning-progress. Our trainees will benefit of our HR expertise and in-house training offers, this will allow you to develop your recruitment and communication skills.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE in sociale netwerken
Look for responds of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Laat een reactie achter voor DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. Leave a respond for DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE. DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE op de google maps. Adres en contacten DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE
Location of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE on the google maps. Address and contacts of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: COPPIN ANDRE NV | Koninklijk Atheneum Eeklo | ROTO FRANK SA | JUFFERN & FILS SPRL | dekuyper guido

Other related companies as DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE: COPPIN ANDRE NV | Koninklijk Atheneum Eeklo | ROTO FRANK SA | JUFFERN & FILS SPRL | dekuyper guido

DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03533172607. Het bedrijf DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE bevindt zich op het adres: Kerkstraat 40,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 861,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, openstaande posities, locatie van DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is a company, that was registered 1992 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, company assigned to the tax number BE03533172607. The company DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is located at the address: Kerkstraat 40,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 861,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE were not found.
The main activity of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE is not available. You also can look at reviews of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, open positions, location of DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DICK VISSER ANTIEKRESTAURATIE, employees, financial statistics.