COPPIN ANDRE NV

Contactgegevens COPPIN ANDRE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPPIN ANDRE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPPIN ANDRE NV

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 639,8400, België

Telefoon (phone): 059 50 08 16 059 50 08 16

Fax (fax): 059 50 79 27 059 50 79 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPPIN ANDRE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPPIN ANDRE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPPIN ANDRE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPPIN ANDRE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPPIN ANDRE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPPIN ANDRE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPPIN ANDRE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPPIN ANDRE NV
Products information COPPIN ANDRE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02982482910
Ondernemingsnummer: 4110504150
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in COPPIN ANDRE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPPIN ANDRE NV
(Get full report from official database of BE for COPPIN ANDRE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPPIN ANDRE NV
Addition kinds of activities for COPPIN ANDRE NV

171100. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
20999918. Tofu, behalve bevroren desserts | Tofu, except frozen desserts
32210103. Waterflessen, glas | Water bottles, glass
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
82110205. Privé gecombineerde elementaire en middelbare school | Private combined elementary and secondary school
83220606. Openbaar welzijnscentrum | Public welfare center

Werken bij COPPIN ANDRE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPPIN ANDRE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPPIN ANDRE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPPIN ANDRE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

  • Monteur Koeltechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en installeren van koelcellen, innovatieve koelinstallaties en totaalprojecten voor de bloemensector en voedingsmiddelenindustrie in heel Europa. Een jong team met hooggespecialiseerde ervaring en goede groepssfeer is de basis van het succes van Airclima. Het bedrijf stelt momenteel een 25-tal mensen tewerk en ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een “monteur - koeltechnieker”. Takenpakket: - Het uitvoeren van (koel)technische handelingen in opdracht van, en met de werfleider of projectleider in binnen- en buitenland - Voert montagewerkzaamheden uit van mechanische, koeltechnische en elektrische aard - Het uitvoeren van taken volgens opdracht, tekeningen en schema’s - Stelt installaties in bedrijf al dan niet in samenwerking met de werfleider / projectleider

  • HUISHOUDHULP REGIO VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een enthousiaste en ervaren huishoudhulp. Ben jij een positief ingestelde, klantvriendelijke, stipte en discrete persoon, die bovenal heel graag en netjes poetst en beschik je over eigen vervoer? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Ervaring is een pluspunt maar geen must!

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van COPPIN ANDRE NV in sociale netwerken
Look for responds of COPPIN ANDRE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPPIN ANDRE NV. Laat een reactie achter voor COPPIN ANDRE NV. COPPIN ANDRE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPPIN ANDRE NV. Leave a respond for COPPIN ANDRE NV. COPPIN ANDRE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPPIN ANDRE NV op de google maps. Adres en contacten COPPIN ANDRE NV
Location of COPPIN ANDRE NV on the google maps. Address and contacts of COPPIN ANDRE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come COPPIN ANDRE NV COPPIN ANDRE NV: Dehond L-Van Casteren C-Denoo K | Bouwbedrijf Van De Perre | ADIACO INFOGRAPHIE ADF | Jones, Walter | reza bahrehvar

Other related companies as COPPIN ANDRE NV: Dehond L-Van Casteren C-Denoo K | Bouwbedrijf Van De Perre | ADIACO INFOGRAPHIE ADF | Jones, Walter | reza bahrehvar

COPPIN ANDRE NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is COPPIN ANDRE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02982482910. Het bedrijf COPPIN ANDRE NV bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 639,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 559,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in COPPIN ANDRE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COPPIN ANDRE NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPPIN ANDRE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPPIN ANDRE NV, openstaande posities, locatie van COPPIN ANDRE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPPIN ANDRE NV is a company, that was registered 1996 in Oostende region, Belgium. Full name of company is COPPIN ANDRE NV, company assigned to the tax number BE02982482910. The company COPPIN ANDRE NV is located at the address: Torhoutsesteenweg 639,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 559,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in COPPIN ANDRE NV were not found.
The main activity of COPPIN ANDRE NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COPPIN ANDRE NV is not available. You also can look at reviews of COPPIN ANDRE NV, open positions, location of COPPIN ANDRE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPPIN ANDRE NV, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPPIN ANDRE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPPIN ANDRE NV, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPPIN ANDRE NV, employees, financial statistics.