dekuyper guido

Contactgegevens dekuyper guido: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data dekuyper guido: address, phone, fax, email, website, opening hours

dekuyper guido

Regio (region): bredene, W-vlaanderen 8400 - BE, België

Adres (address): brugsesteenweg 117, België

Telefoon (phone): 00 32 475 28 42 53 00 32 475 28 42 53

Fax (fax): +32 (59) 142-94-93 +32 (59) 142-94-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) dekuyper guido: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "dekuyper guido"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "dekuyper guido"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van dekuyper guido, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen dekuyper guido. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of dekuyper guido, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees dekuyper guido. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti dekuyper guido
Products information dekuyper guido

BTW identificatienummer (tax): BE04426086425
Ondernemingsnummer: 3101959228
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in dekuyper guido zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor dekuyper guido
(Get full report from official database of BE for dekuyper guido)

Aanvulling soorten activiteiten voor dekuyper guido
Addition kinds of activities for dekuyper guido

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
349904. Nieuwigheden en cadeauartikelen, waaronder trofeeën | Novelties and giftware, including trophies
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
41119900. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction

Werken bij dekuyper guido: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in dekuyper guido: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor dekuyper guido. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for dekuyper guido. Looking for open vacancies in other companies

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • JOBSTUDENT MAGAZIJNIER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een firma in Antwerpse havengebied, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor de laad- en losactiviteiten. Afhankelijk van de planning kan je op diverse werkposten worden ingeschakeld. Zowel manueel werk als het werken met een elektrische transpallet kan tot het takenpakket behoren.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS WEZEMBEEK-OPPEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Zaventem, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Tervuren, Huldenberg, Overijse, & Hoeilaart

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

Zoek naar antwoorden van dekuyper guido in sociale netwerken
Look for responds of dekuyper guido in social networks

Lees alle opmerkingen voor dekuyper guido. Laat een reactie achter voor dekuyper guido. dekuyper guido bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for dekuyper guido. Leave a respond for dekuyper guido. dekuyper guido on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie dekuyper guido op de google maps. Adres en contacten dekuyper guido
Location of dekuyper guido on the google maps. Address and contacts of dekuyper guido

Andere gerelateerde bedrijven als come dekuyper guido dekuyper guido: Beluma NV | D'HUYVETTER ALEX & Cie NV | Scaillet SA | DE BEEMDEN | Xavier Marmasse

Other related companies as dekuyper guido: Beluma NV | D'HUYVETTER ALEX & Cie NV | Scaillet SA | DE BEEMDEN | Xavier Marmasse

dekuyper guido is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio bredene, W-vlaanderen 8400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is dekuyper guido, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04426086425. Het bedrijf dekuyper guido bevindt zich op het adres: brugsesteenweg 117. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in dekuyper guido zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van dekuyper guido is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van dekuyper guido is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van dekuyper guido, openstaande posities, locatie van dekuyper guido op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

dekuyper guido is a company, that was registered 2014 in bredene, W-vlaanderen 8400 - BE region, Belgium. Full name of company is dekuyper guido, company assigned to the tax number BE04426086425. The company dekuyper guido is located at the address: brugsesteenweg 117. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in dekuyper guido were not found.
The main activity of dekuyper guido is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of dekuyper guido is not available. You also can look at reviews of dekuyper guido, open positions, location of dekuyper guido on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over dekuyper guido, bredene, W-vlaanderen 8400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf dekuyper guido, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about dekuyper guido, bredene, W-vlaanderen 8400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company dekuyper guido, employees, financial statistics.