AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

Contactgegevens AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Houten Schoen 5,9100, België

Telefoon (phone): 03 776 51 78; 0475 74 87 92 03 776 51 78; 0475 74 87 92

Fax (fax): 03 777 26 75 03 777 26 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
Products information AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06389617919
Ondernemingsnummer: 4473327636
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
(Get full report from official database of BE for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
Addition kinds of activities for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

354105. Schroef- en draadmachines | Screw and thread machines
25410107. Bewaar fronts, geprefabriceerd: hout | Store fronts, prefabricated: wood
32590000. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
33390200. Edele metalen | Precious metals
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • Poetshulp Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Laat een reactie achter voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Leave a respond for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA op de google maps. Adres en contacten AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
Location of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA on the google maps. Address and contacts of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: ETN J MAES ZONEN NV | GARAGE PIETERS BVBA | Crown Blue Line-Top Service | METAL TECHNICS NV | Ans Générale Peinture SPRL

Other related companies as AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: ETN J MAES ZONEN NV | GARAGE PIETERS BVBA | Crown Blue Line-Top Service | METAL TECHNICS NV | Ans Générale Peinture SPRL

AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06389617919. Het bedrijf AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA bevindt zich op het adres: Houten Schoen 5,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, openstaande posities, locatie van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is a company, that was registered 2008 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, company assigned to the tax number BE06389617919. The company AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is located at the address: Houten Schoen 5,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA were not found.
The main activity of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is not available. You also can look at reviews of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, open positions, location of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, employees, financial statistics.