GARAGE PIETERS BVBA

Contactgegevens GARAGE PIETERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE PIETERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE PIETERS BVBA

Regio (region): Sint-Gillis-Waas, België

Adres (address): Sint-Niklaasstraat 70,9170, België

Telefoon (phone): 03 770 57 83 03 770 57 83

Fax (fax): +32 (15) 946-21-72 +32 (15) 946-21-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE PIETERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE PIETERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE PIETERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE PIETERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE PIETERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE PIETERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE PIETERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE PIETERS BVBA
Products information GARAGE PIETERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01340850830
Ondernemingsnummer: 5719726562
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in GARAGE PIETERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE PIETERS BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE PIETERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE PIETERS BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE PIETERS BVBA

07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
50440402. Mailing machines | Mailing machines

Werken bij GARAGE PIETERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE PIETERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE PIETERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE PIETERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker voeding (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines. - Het gaat hier zowel over mechanisch als elektrisch onderhoud. - Je voert preventief onderhoud uit volgens de vooropgestelde planning.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • Junior IT-medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare dat tot de internationale top van de toeleveranciers voor standenbouw en evenementensector behoort zijn wij op zoek naar een Junior IT-medewerker. Je staat in voor volgende taken: Het installeren (hardware/software) en operationeel houden van de verschillende netwerken, desktops, servers, printers en telefonie Het voortdurend zoeken naar structurele verbeteringen om de goede werking en stabiliteit te garanderen Kleine programeeropdrachten bij het aanmaken van rapporten Het doorgronden van verschillende softwarepakketten (CRM, ERP, BI...) Het verzorgen van de documentatie, handleidingen en eventueel interne opleidingen

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van GARAGE PIETERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE PIETERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE PIETERS BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE PIETERS BVBA. GARAGE PIETERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE PIETERS BVBA. Leave a respond for GARAGE PIETERS BVBA. GARAGE PIETERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE PIETERS BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE PIETERS BVBA
Location of GARAGE PIETERS BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE PIETERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE PIETERS BVBA GARAGE PIETERS BVBA: Van Den Bliek & Znn | Stute-Montan BVBA | De Clercq BVBA | Andy Jacobs Design SPRL | Wim De Schryver

Other related companies as GARAGE PIETERS BVBA: Van Den Bliek & Znn | Stute-Montan BVBA | De Clercq BVBA | Andy Jacobs Design SPRL | Wim De Schryver

GARAGE PIETERS BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE PIETERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01340850830. Het bedrijf GARAGE PIETERS BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Niklaasstraat 70,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 235,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in GARAGE PIETERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE PIETERS BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE PIETERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE PIETERS BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE PIETERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE PIETERS BVBA is a company, that was registered 1992 in Sint-Gillis-Waas region, Belgium. Full name of company is GARAGE PIETERS BVBA, company assigned to the tax number BE01340850830. The company GARAGE PIETERS BVBA is located at the address: Sint-Niklaasstraat 70,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 235,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in GARAGE PIETERS BVBA were not found.
The main activity of GARAGE PIETERS BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE PIETERS BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE PIETERS BVBA, open positions, location of GARAGE PIETERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE PIETERS BVBA, Sint-Gillis-Waas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE PIETERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE PIETERS BVBA, Sint-Gillis-Waas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE PIETERS BVBA, employees, financial statistics.