Crown Blue Line-Top Service

Contactgegevens Crown Blue Line-Top Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crown Blue Line-Top Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crown Blue Line-Top Service

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Priester Cuypersstraat 3,1040, België

Telefoon (phone): 02 741 24 05 02 741 24 05

Fax (fax): 02 734 79 10 02 734 79 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crown Blue Line-Top Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crown Blue Line-Top Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crown Blue Line-Top Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crown Blue Line-Top Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crown Blue Line-Top Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crown Blue Line-Top Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crown Blue Line-Top Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crown Blue Line-Top Service
Products information Crown Blue Line-Top Service

BTW identificatienummer (tax): BE03031372070
Ondernemingsnummer: 7220184326
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Crown Blue Line-Top Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crown Blue Line-Top Service
(Get full report from official database of BE for Crown Blue Line-Top Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crown Blue Line-Top Service
Addition kinds of activities for Crown Blue Line-Top Service

283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
518100. Bier en aal | Beer and ale
23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
29110703. Nafteenzuren | Naphthenic acids
33990100. Metalen poeders, pasta's en vlokken | Metal powders, pastes, and flakes
34990100. Brand- of inbraakweerstandige producten | Fire- or burglary-resistive products
35370200. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
60359902. Federale spaarbanken | Federal savings banks

Werken bij Crown Blue Line-Top Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crown Blue Line-Top Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crown Blue Line-Top Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crown Blue Line-Top Service. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenplaatsers met ervaring - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een keukenspecialist in Roeselare zijn we op zoek naar keukenplaatsers met ervaring; U gaat op verplaatsing mee voor het plaatsen van de op maat gemaakte keukens.

  • Productiemedewerker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ervaren huishoudhulp met dienstencheques voor 1 gezin (20u) Regio Zonhoven(m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse huishoudhulp om vast in dienst te treden. Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woning in Zonhoven d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen, strijken,.... Je zal 20u per week in hetzelfde gezin werken van maandag tot en met vrijdag.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Werfleider HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je bent een coördinator in hart en nieren. Om de veiligheid, kwaliteit en correctheid van de werken te garanderen, werk je nauw samen met ploegbazen, projectleiders en werkvoorbereiders. Kortom, je bent een belangrijk aanspreekpunt op de werf en alsook een echte leider. Leiding, organisatie en controle typeren jou.

Zoek naar antwoorden van Crown Blue Line-Top Service in sociale netwerken
Look for responds of Crown Blue Line-Top Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crown Blue Line-Top Service. Laat een reactie achter voor Crown Blue Line-Top Service. Crown Blue Line-Top Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crown Blue Line-Top Service. Leave a respond for Crown Blue Line-Top Service. Crown Blue Line-Top Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crown Blue Line-Top Service op de google maps. Adres en contacten Crown Blue Line-Top Service
Location of Crown Blue Line-Top Service on the google maps. Address and contacts of Crown Blue Line-Top Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Crown Blue Line-Top Service Crown Blue Line-Top Service: AEP ELEKTRO BVBA | De Smet Selections SA | Lefèbvre Dalbe-Bruxelles | Deldo Autobanden N.V. | Tabruyn N.V.

Other related companies as Crown Blue Line-Top Service: AEP ELEKTRO BVBA | De Smet Selections SA | Lefèbvre Dalbe-Bruxelles | Deldo Autobanden N.V. | Tabruyn N.V.

Crown Blue Line-Top Service is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Crown Blue Line-Top Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03031372070. Het bedrijf Crown Blue Line-Top Service bevindt zich op het adres: Priester Cuypersstraat 3,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Crown Blue Line-Top Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crown Blue Line-Top Service is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crown Blue Line-Top Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crown Blue Line-Top Service, openstaande posities, locatie van Crown Blue Line-Top Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crown Blue Line-Top Service is a company, that was registered 1985 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is Crown Blue Line-Top Service, company assigned to the tax number BE03031372070. The company Crown Blue Line-Top Service is located at the address: Priester Cuypersstraat 3,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 320,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Crown Blue Line-Top Service were not found.
The main activity of Crown Blue Line-Top Service is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Crown Blue Line-Top Service is not available. You also can look at reviews of Crown Blue Line-Top Service, open positions, location of Crown Blue Line-Top Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crown Blue Line-Top Service, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crown Blue Line-Top Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crown Blue Line-Top Service, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crown Blue Line-Top Service, employees, financial statistics.