ACOU IMMOBILIEN

Contactgegevens ACOU IMMOBILIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOU IMMOBILIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOU IMMOBILIEN

Regio (region): De Panne, België

Adres (address): Zeelaan 119,8660, België

Telefoon (phone): 058 41 28 33 058 41 28 33

Fax (fax): 058 41 57 19 058 41 57 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOU IMMOBILIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOU IMMOBILIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOU IMMOBILIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOU IMMOBILIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOU IMMOBILIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOU IMMOBILIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOU IMMOBILIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOU IMMOBILIEN
Products information ACOU IMMOBILIEN

BTW identificatienummer (tax): BE02225799560
Ondernemingsnummer: 8615173339
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACOU IMMOBILIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOU IMMOBILIEN
(Get full report from official database of BE for ACOU IMMOBILIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOU IMMOBILIEN
Addition kinds of activities for ACOU IMMOBILIEN

239902. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
38430211. Gips, tandheelkunde | Plaster, dental
38510100. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
52119909. Dakmateriaal | Roofing material
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
76990604. Nautische en navigatie instrument reparatie | Nautical and navigational instrument repair
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance
93110104. Belastingdienst, overheid | Taxation department, government

Werken bij ACOU IMMOBILIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOU IMMOBILIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOU IMMOBILIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOU IMMOBILIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Metser-diender (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag werken in de bouw maar je hebt geen ervaring? Ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en bij te leren? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Onze klant, gelegen te Damme, is sinds 2001 uitgegroeid tot een professioneel bedrijf die zich specialiseert in woningbouw. Zowel nieuwbouw als renovatie. De traditionele bouwmethodes gaan er hand in hand met de hedendaagse moderne bouwtechnieken. Voor hen zijn we op zoek naar een metser-diender.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van ACOU IMMOBILIEN in sociale netwerken
Look for responds of ACOU IMMOBILIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOU IMMOBILIEN. Laat een reactie achter voor ACOU IMMOBILIEN. ACOU IMMOBILIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOU IMMOBILIEN. Leave a respond for ACOU IMMOBILIEN. ACOU IMMOBILIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOU IMMOBILIEN op de google maps. Adres en contacten ACOU IMMOBILIEN
Location of ACOU IMMOBILIEN on the google maps. Address and contacts of ACOU IMMOBILIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOU IMMOBILIEN ACOU IMMOBILIEN: C S S COMPUTERS NV | Scouts et Guides Pluralistes asbl-Magascout | IT Omni NV | Inclusion Europe asbl | centrex telecom products

Other related companies as ACOU IMMOBILIEN: C S S COMPUTERS NV | Scouts et Guides Pluralistes asbl-Magascout | IT Omni NV | Inclusion Europe asbl | centrex telecom products

ACOU IMMOBILIEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio De Panne, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOU IMMOBILIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02225799560. Het bedrijf ACOU IMMOBILIEN bevindt zich op het adres: Zeelaan 119,8660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACOU IMMOBILIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACOU IMMOBILIEN is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOU IMMOBILIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOU IMMOBILIEN, openstaande posities, locatie van ACOU IMMOBILIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACOU IMMOBILIEN is a company, that was registered 1993 in De Panne region, Belgium. Full name of company is ACOU IMMOBILIEN, company assigned to the tax number BE02225799560. The company ACOU IMMOBILIEN is located at the address: Zeelaan 119,8660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACOU IMMOBILIEN were not found.
The main activity of ACOU IMMOBILIEN is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOU IMMOBILIEN is not available. You also can look at reviews of ACOU IMMOBILIEN, open positions, location of ACOU IMMOBILIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOU IMMOBILIEN, De Panne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOU IMMOBILIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOU IMMOBILIEN, De Panne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOU IMMOBILIEN, employees, financial statistics.