C S S COMPUTERS NV

Contactgegevens C S S COMPUTERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C S S COMPUTERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C S S COMPUTERS NV

Regio (region): Leuven (Wilsele), België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 944,3012, België

Telefoon (phone): 016 44 72 53 016 44 72 53

Fax (fax): 016 44 88 87 016 44 88 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C S S COMPUTERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C S S COMPUTERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C S S COMPUTERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C S S COMPUTERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C S S COMPUTERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C S S COMPUTERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C S S COMPUTERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C S S COMPUTERS NV
Products information C S S COMPUTERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06216857910
Ondernemingsnummer: 6782379150
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in C S S COMPUTERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C S S COMPUTERS NV
(Get full report from official database of BE for C S S COMPUTERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C S S COMPUTERS NV
Addition kinds of activities for C S S COMPUTERS NV

3694. Motor elektrische apparatuur | Engine electrical equipment
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
22590100. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
24110204. Stapelhout, hout: onbehandeld | Piling, wood: untreated
36779904. Inductoren, elektronisch | Inductors, electronic
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies

Werken bij C S S COMPUTERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C S S COMPUTERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C S S COMPUTERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C S S COMPUTERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Inpak medewerker - 2PL - Regio Ieper of Lo-Reninge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Ieper en Lo-Reninge gaan wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van C S S COMPUTERS NV in sociale netwerken
Look for responds of C S S COMPUTERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C S S COMPUTERS NV. Laat een reactie achter voor C S S COMPUTERS NV. C S S COMPUTERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C S S COMPUTERS NV. Leave a respond for C S S COMPUTERS NV. C S S COMPUTERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C S S COMPUTERS NV op de google maps. Adres en contacten C S S COMPUTERS NV
Location of C S S COMPUTERS NV on the google maps. Address and contacts of C S S COMPUTERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C S S COMPUTERS NV C S S COMPUTERS NV: Project & Leadership Dynamics | HAEST MARCEL FUNERAILLES | Cel-Pro-Phar NV | Janssen Proservices | Mabo Metaalbewerking N.V.

Other related companies as C S S COMPUTERS NV: Project & Leadership Dynamics | HAEST MARCEL FUNERAILLES | Cel-Pro-Phar NV | Janssen Proservices | Mabo Metaalbewerking N.V.

C S S COMPUTERS NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Leuven (Wilsele), België. De volledige naam van het bedrijf is C S S COMPUTERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06216857910. Het bedrijf C S S COMPUTERS NV bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 944,3012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in C S S COMPUTERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C S S COMPUTERS NV is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C S S COMPUTERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C S S COMPUTERS NV, openstaande posities, locatie van C S S COMPUTERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C S S COMPUTERS NV is a company, that was registered 2015 in Leuven (Wilsele) region, Belgium. Full name of company is C S S COMPUTERS NV, company assigned to the tax number BE06216857910. The company C S S COMPUTERS NV is located at the address: Aarschotsesteenweg 944,3012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in C S S COMPUTERS NV were not found.
The main activity of C S S COMPUTERS NV is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C S S COMPUTERS NV is not available. You also can look at reviews of C S S COMPUTERS NV, open positions, location of C S S COMPUTERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C S S COMPUTERS NV, Leuven (Wilsele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C S S COMPUTERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C S S COMPUTERS NV, Leuven (Wilsele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C S S COMPUTERS NV, employees, financial statistics.