HAEST MARCEL FUNERAILLES

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • HAEST MARCEL FUNERAILLES
Private companiesApparel and Accessory Stores • HAEST MARCEL FUNERAILLES

Contactgegevens HAEST MARCEL FUNERAILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAEST MARCEL FUNERAILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAEST MARCEL FUNERAILLES

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Boondaalse Steenweg 584,1050, België

Telefoon (phone): 02 652 00 65; 02 672 82 90 02 652 00 65; 02 672 82 90

Fax (fax): +32 (71) 133-21-66 +32 (71) 133-21-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAEST MARCEL FUNERAILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAEST MARCEL FUNERAILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAEST MARCEL FUNERAILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAEST MARCEL FUNERAILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAEST MARCEL FUNERAILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAEST MARCEL FUNERAILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAEST MARCEL FUNERAILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAEST MARCEL FUNERAILLES
Products information HAEST MARCEL FUNERAILLES

BTW identificatienummer (tax): BE06666473388
Ondernemingsnummer: 2060729980
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 695,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HAEST MARCEL FUNERAILLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAEST MARCEL FUNERAILLES
(Get full report from official database of BE for HAEST MARCEL FUNERAILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAEST MARCEL FUNERAILLES
Addition kinds of activities for HAEST MARCEL FUNERAILLES

251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
20230207. Gecondenseerde wei | Condensed whey
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings
73710201. Computer code auteurs | Computer code authors
87340300. Verontreinigingstesten | Pollution testing

Werken bij HAEST MARCEL FUNERAILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAEST MARCEL FUNERAILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAEST MARCEL FUNERAILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAEST MARCEL FUNERAILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

Zoek naar antwoorden van HAEST MARCEL FUNERAILLES in sociale netwerken
Look for responds of HAEST MARCEL FUNERAILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAEST MARCEL FUNERAILLES. Laat een reactie achter voor HAEST MARCEL FUNERAILLES. HAEST MARCEL FUNERAILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAEST MARCEL FUNERAILLES. Leave a respond for HAEST MARCEL FUNERAILLES. HAEST MARCEL FUNERAILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAEST MARCEL FUNERAILLES op de google maps. Adres en contacten HAEST MARCEL FUNERAILLES
Location of HAEST MARCEL FUNERAILLES on the google maps. Address and contacts of HAEST MARCEL FUNERAILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come HAEST MARCEL FUNERAILLES HAEST MARCEL FUNERAILLES: Pilates Works BVBA | Jidé Jardin SA | Bureau d'Expertises | Orac N.V. | Klaps Beton

Other related companies as HAEST MARCEL FUNERAILLES: Pilates Works BVBA | Jidé Jardin SA | Bureau d'Expertises | Orac N.V. | Klaps Beton

HAEST MARCEL FUNERAILLES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is HAEST MARCEL FUNERAILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06666473388. Het bedrijf HAEST MARCEL FUNERAILLES bevindt zich op het adres: Boondaalse Steenweg 584,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 695,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HAEST MARCEL FUNERAILLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAEST MARCEL FUNERAILLES is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAEST MARCEL FUNERAILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAEST MARCEL FUNERAILLES, openstaande posities, locatie van HAEST MARCEL FUNERAILLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAEST MARCEL FUNERAILLES is a company, that was registered 2004 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is HAEST MARCEL FUNERAILLES, company assigned to the tax number BE06666473388. The company HAEST MARCEL FUNERAILLES is located at the address: Boondaalse Steenweg 584,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 695,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HAEST MARCEL FUNERAILLES were not found.
The main activity of HAEST MARCEL FUNERAILLES is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAEST MARCEL FUNERAILLES is not available. You also can look at reviews of HAEST MARCEL FUNERAILLES, open positions, location of HAEST MARCEL FUNERAILLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAEST MARCEL FUNERAILLES, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAEST MARCEL FUNERAILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAEST MARCEL FUNERAILLES, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAEST MARCEL FUNERAILLES, employees, financial statistics.