Het Vlaams Kruis

Contactgegevens Het Vlaams Kruis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Het Vlaams Kruis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Het Vlaams Kruis

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Provinciesteenweg 660,2530, België

Telefoon (phone): 03 226 25 45 03 226 25 45

Fax (fax): 03 226 11 35 03 226 11 35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Het Vlaams Kruis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Het Vlaams Kruis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Het Vlaams Kruis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Het Vlaams Kruis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Het Vlaams Kruis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Het Vlaams Kruis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Het Vlaams Kruis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Het Vlaams Kruis
Products information Het Vlaams Kruis

BTW identificatienummer (tax): BE01019775390
Ondernemingsnummer: 7392669677
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Het Vlaams Kruis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Het Vlaams Kruis
(Get full report from official database of BE for Het Vlaams Kruis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Het Vlaams Kruis
Addition kinds of activities for Het Vlaams Kruis

5531. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
239300. Textielzakken | Textile bags
28420208. Schoenpoets of reiniger | Shoe polish or cleaner
36710210. Klystron buizen | Klystron tubes
38260101. Vlam fotometers | Flame photometers
39150106. Machine ketting, platina of karaat goud | Machine chain, platinum or karat gold
50319904. Timmerhout: Ruw, gekleed en afgewerkt | Lumber: rough, dressed, and finished

Werken bij Het Vlaams Kruis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Het Vlaams Kruis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Het Vlaams Kruis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Het Vlaams Kruis. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

Zoek naar antwoorden van Het Vlaams Kruis in sociale netwerken
Look for responds of Het Vlaams Kruis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Het Vlaams Kruis. Laat een reactie achter voor Het Vlaams Kruis. Het Vlaams Kruis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Het Vlaams Kruis. Leave a respond for Het Vlaams Kruis. Het Vlaams Kruis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Het Vlaams Kruis op de google maps. Adres en contacten Het Vlaams Kruis
Location of Het Vlaams Kruis on the google maps. Address and contacts of Het Vlaams Kruis

Andere gerelateerde bedrijven als come Het Vlaams Kruis Het Vlaams Kruis: Pede's Hoeve Antiquités | DELVAUX | Portakabin | Serry | vereecke, paulus

Other related companies as Het Vlaams Kruis: Pede's Hoeve Antiquités | DELVAUX | Portakabin | Serry | vereecke, paulus

Het Vlaams Kruis is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is Het Vlaams Kruis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01019775390. Het bedrijf Het Vlaams Kruis bevindt zich op het adres: Provinciesteenweg 660,2530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Het Vlaams Kruis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Het Vlaams Kruis is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Het Vlaams Kruis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Het Vlaams Kruis, openstaande posities, locatie van Het Vlaams Kruis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Het Vlaams Kruis is a company, that was registered 2000 in Boechout region, Belgium. Full name of company is Het Vlaams Kruis, company assigned to the tax number BE01019775390. The company Het Vlaams Kruis is located at the address: Provinciesteenweg 660,2530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Het Vlaams Kruis were not found.
The main activity of Het Vlaams Kruis is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Het Vlaams Kruis is not available. You also can look at reviews of Het Vlaams Kruis, open positions, location of Het Vlaams Kruis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Het Vlaams Kruis, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Het Vlaams Kruis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Het Vlaams Kruis, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Het Vlaams Kruis, employees, financial statistics.