vereecke, paulus

Contactgegevens vereecke, paulus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data vereecke, paulus: address, phone, fax, email, website, opening hours

vereecke, paulus

Regio (region): gent oost vlaanderen 9060 - BE, België

Adres (address): donderstraat 25, België

Telefoon (phone): 093430258 093430258

Fax (fax): +32 (11) 812-68-69 +32 (11) 812-68-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) vereecke, paulus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "vereecke, paulus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "vereecke, paulus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van vereecke, paulus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen vereecke, paulus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of vereecke, paulus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees vereecke, paulus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti vereecke, paulus
Products information vereecke, paulus

BTW identificatienummer (tax): BE02905578613
Ondernemingsnummer: 4780670166
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in vereecke, paulus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor vereecke, paulus
(Get full report from official database of BE for vereecke, paulus)

Aanvulling soorten activiteiten voor vereecke, paulus
Addition kinds of activities for vereecke, paulus

6029. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
01610401. Artisjok boerderij | Artichoke farm
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
36340209. Whippers, elektrisch: huishouden | Whippers, electric: household
37280202. Adaptersamenstellingen, hydromatische propeller | Adapter assemblies, hydromatic propeller
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)
83220701. Vereniging voor gehandicapten | Association for the handicapped

Werken bij vereecke, paulus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in vereecke, paulus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor vereecke, paulus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for vereecke, paulus. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

    Type: Werfreserve

    Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van vereecke, paulus in sociale netwerken
Look for responds of vereecke, paulus in social networks

Lees alle opmerkingen voor vereecke, paulus. Laat een reactie achter voor vereecke, paulus. vereecke, paulus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for vereecke, paulus. Leave a respond for vereecke, paulus. vereecke, paulus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie vereecke, paulus op de google maps. Adres en contacten vereecke, paulus
Location of vereecke, paulus on the google maps. Address and contacts of vereecke, paulus

Andere gerelateerde bedrijven als come vereecke, paulus vereecke, paulus: AB CREATIONS NV | Edabec NV | CORNELIS-CAERTS NV | Woonproject International NV | Yves Wiber

Other related companies as vereecke, paulus: AB CREATIONS NV | Edabec NV | CORNELIS-CAERTS NV | Woonproject International NV | Yves Wiber

vereecke, paulus is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio gent oost vlaanderen 9060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is vereecke, paulus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02905578613. Het bedrijf vereecke, paulus bevindt zich op het adres: donderstraat 25. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in vereecke, paulus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van vereecke, paulus is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van vereecke, paulus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van vereecke, paulus, openstaande posities, locatie van vereecke, paulus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

vereecke, paulus is a company, that was registered 2018 in gent oost vlaanderen 9060 - BE region, Belgium. Full name of company is vereecke, paulus, company assigned to the tax number BE02905578613. The company vereecke, paulus is located at the address: donderstraat 25. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in vereecke, paulus were not found.
The main activity of vereecke, paulus is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of vereecke, paulus is not available. You also can look at reviews of vereecke, paulus, open positions, location of vereecke, paulus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over vereecke, paulus, gent oost vlaanderen 9060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf vereecke, paulus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about vereecke, paulus, gent oost vlaanderen 9060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company vereecke, paulus, employees, financial statistics.