Portakabin

Contactgegevens Portakabin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Portakabin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Portakabin

Regio (region): Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Adres (address): Avenue de l'Industrie 16,1420, België

Telefoon (phone): 02 387 00 70; 056 25 87 09 02 387 00 70; 056 25 87 09

Fax (fax): 02 387 01 43 02 387 01 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Portakabin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Portakabin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Portakabin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Portakabin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Portakabin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Portakabin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Portakabin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Portakabin
Products information Portakabin

BTW identificatienummer (tax): BE04612579345
Ondernemingsnummer: 9351806640
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Portakabin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Portakabin
(Get full report from official database of BE for Portakabin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Portakabin
Addition kinds of activities for Portakabin

24260108. Tafelglazen, voor verlengtafels: hout | Table slides, for extension tables: wood
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
50840803. liften | Elevators
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij Portakabin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Portakabin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Portakabin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Portakabin. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • ONDERHOUDSMAN-MAGAZIJNIER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: WHITE LIGHT

    Type: Vaste Job

    Je rijdt vanuit Genk naar locaties in heel het land. Ons wagenpark is jouw verantwoordelijkheid. Je staat ook in voor het magazijn. Af en toe voer je algemene onderhoudstaken uit in ons gebouw.

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van Portakabin in sociale netwerken
Look for responds of Portakabin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Portakabin. Laat een reactie achter voor Portakabin. Portakabin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Portakabin. Leave a respond for Portakabin. Portakabin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Portakabin op de google maps. Adres en contacten Portakabin
Location of Portakabin on the google maps. Address and contacts of Portakabin

Andere gerelateerde bedrijven als come Portakabin Portakabin: TRIO (LE) sprl-COLLIGNON JULES | Vandekerckhove D | Morysse & Cie | Van Daele K | Brauer S.P.R.L.

Other related companies as Portakabin: TRIO (LE) sprl-COLLIGNON JULES | Vandekerckhove D | Morysse & Cie | Van Daele K | Brauer S.P.R.L.

Portakabin is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België. De volledige naam van het bedrijf is Portakabin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04612579345. Het bedrijf Portakabin bevindt zich op het adres: Avenue de l'Industrie 16,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Portakabin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Portakabin is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Portakabin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Portakabin, openstaande posities, locatie van Portakabin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Portakabin is a company, that was registered 1985 in Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud) region, Belgium. Full name of company is Portakabin, company assigned to the tax number BE04612579345. The company Portakabin is located at the address: Avenue de l'Industrie 16,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Portakabin were not found.
The main activity of Portakabin is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Portakabin is not available. You also can look at reviews of Portakabin, open positions, location of Portakabin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Portakabin, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Portakabin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Portakabin, Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Portakabin, employees, financial statistics.