SMEYERS (LES) ENTREPRISES

Contactgegevens SMEYERS (LES) ENTREPRISES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SMEYERS (LES) ENTREPRISES: address, phone, fax, email, website, opening hours

SMEYERS (LES) ENTREPRISES

Regio (region): Chaumont-Gistoux (Bonlez), België

Adres (address): Chemin du Fort des Voiles 70,1325, België

Telefoon (phone): 010 68 95 28; 0495 21 38 23 010 68 95 28; 0495 21 38 23

Fax (fax): 010 68 03 30 010 68 03 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SMEYERS (LES) ENTREPRISES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SMEYERS (LES) ENTREPRISES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SMEYERS (LES) ENTREPRISES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SMEYERS (LES) ENTREPRISES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SMEYERS (LES) ENTREPRISES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SMEYERS (LES) ENTREPRISES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SMEYERS (LES) ENTREPRISES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SMEYERS (LES) ENTREPRISES
Products information SMEYERS (LES) ENTREPRISES

BTW identificatienummer (tax): BE06545349121
Ondernemingsnummer: 1991241455
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 869,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SMEYERS (LES) ENTREPRISES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SMEYERS (LES) ENTREPRISES
(Get full report from official database of BE for SMEYERS (LES) ENTREPRISES)

Aanvulling soorten activiteiten voor SMEYERS (LES) ENTREPRISES
Addition kinds of activities for SMEYERS (LES) ENTREPRISES

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
278999. Boekbinderij en aanverwant werk, nec | Bookbinding and related work, nec
866102. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
47890301. Cabines, getrokken paard: te huur | Cabs, horse drawn: for hire
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers

Werken bij SMEYERS (LES) ENTREPRISES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SMEYERS (LES) ENTREPRISES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SMEYERS (LES) ENTREPRISES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SMEYERS (LES) ENTREPRISES. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Monteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn we op zoek naar een monteur van tijdelijke bouwliften. Bouwliften: goederenliften of personenliften Plaats: bouwwerven, industrie, ... Conitinu op verplaatsing en op de baan

  • Huishoudhulp (M/V) Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Aartrijke-Gistel

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van SMEYERS (LES) ENTREPRISES in sociale netwerken
Look for responds of SMEYERS (LES) ENTREPRISES in social networks

Lees alle opmerkingen voor SMEYERS (LES) ENTREPRISES. Laat een reactie achter voor SMEYERS (LES) ENTREPRISES. SMEYERS (LES) ENTREPRISES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SMEYERS (LES) ENTREPRISES. Leave a respond for SMEYERS (LES) ENTREPRISES. SMEYERS (LES) ENTREPRISES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SMEYERS (LES) ENTREPRISES op de google maps. Adres en contacten SMEYERS (LES) ENTREPRISES
Location of SMEYERS (LES) ENTREPRISES on the google maps. Address and contacts of SMEYERS (LES) ENTREPRISES

Andere gerelateerde bedrijven als come SMEYERS (LES) ENTREPRISES SMEYERS (LES) ENTREPRISES: houtimpex BVBA | Veramic SA | AL.COM SA | VERHEIJEN PETER | V.Z.W. ZIN

Other related companies as SMEYERS (LES) ENTREPRISES: houtimpex BVBA | Veramic SA | AL.COM SA | VERHEIJEN PETER | V.Z.W. ZIN

SMEYERS (LES) ENTREPRISES is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Chaumont-Gistoux (Bonlez), België. De volledige naam van het bedrijf is SMEYERS (LES) ENTREPRISES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06545349121. Het bedrijf SMEYERS (LES) ENTREPRISES bevindt zich op het adres: Chemin du Fort des Voiles 70,1325. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 869,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SMEYERS (LES) ENTREPRISES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SMEYERS (LES) ENTREPRISES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SMEYERS (LES) ENTREPRISES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SMEYERS (LES) ENTREPRISES, openstaande posities, locatie van SMEYERS (LES) ENTREPRISES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SMEYERS (LES) ENTREPRISES is a company, that was registered 1995 in Chaumont-Gistoux (Bonlez) region, Belgium. Full name of company is SMEYERS (LES) ENTREPRISES, company assigned to the tax number BE06545349121. The company SMEYERS (LES) ENTREPRISES is located at the address: Chemin du Fort des Voiles 70,1325. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 869,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SMEYERS (LES) ENTREPRISES were not found.
The main activity of SMEYERS (LES) ENTREPRISES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SMEYERS (LES) ENTREPRISES is not available. You also can look at reviews of SMEYERS (LES) ENTREPRISES, open positions, location of SMEYERS (LES) ENTREPRISES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SMEYERS (LES) ENTREPRISES, Chaumont-Gistoux (Bonlez): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SMEYERS (LES) ENTREPRISES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SMEYERS (LES) ENTREPRISES, Chaumont-Gistoux (Bonlez): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SMEYERS (LES) ENTREPRISES, employees, financial statistics.