VERHEIJEN PETER

Contactgegevens VERHEIJEN PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHEIJEN PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHEIJEN PETER

Regio (region): Maaseik (Neeroeteren), België

Adres (address): Molenveldlaan 7,3680, België

Telefoon (phone): 089 86 51 37; 0497 37 57 93 089 86 51 37; 0497 37 57 93

Fax (fax): 089 62 18 94 089 62 18 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHEIJEN PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHEIJEN PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHEIJEN PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHEIJEN PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHEIJEN PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHEIJEN PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHEIJEN PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHEIJEN PETER
Products information VERHEIJEN PETER

BTW identificatienummer (tax): BE08266082763
Ondernemingsnummer: 6121276855
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VERHEIJEN PETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHEIJEN PETER
(Get full report from official database of BE for VERHEIJEN PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHEIJEN PETER
Addition kinds of activities for VERHEIJEN PETER

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
38260303. Vochtanalysatoren | Moisture analyzers
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes
51690802. Harsen, synthetisch rubber | Resins, synthetic rubber

Werken bij VERHEIJEN PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHEIJEN PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHEIJEN PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHEIJEN PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Chauffeur C of CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe of eerste uitdaging als chauffeur C/CE? Je spreekt vlot Nederlands en Frans? Ja?! Ik heb de job voor jou bij onze klant Suez als chauffeur C om aan de slag te gaan in Tienen en de regio Luik. Suez België, een onderdeel van de wereldwijde Suez Groep, is dé specialist in afval- en grondstoffenmanagement. Met gedreven en gemotiveerde medewerkers dragen Suez, naast afvalpreventie, bij aan het maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat onze natuurlijke hulpbronnen beschermd blijven. Als chauffeur C kan je tewerkgesteld worden voor de rolcontainers. Wanneer je werkt als chauffeur C voor de rolcontainers haal je samen met jouw collega de rolcontainer en breng je die tot aan de vrachtwagen. Deze haak je dan vast aan de vrachtwagen en wordt dan automatisch gekipt in de vrachtwagen. Achteraf plaats je de rolcontainer terug op zijn plaats. Je zal instaan voor het ophalen van gevaarlijk afval. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel komt hier volledig tot zijn recht: je volgt de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je risico's verkleint voor jezelf, je collega's en alle andere weggebruikers. Voor de klanten ben jij hét gezicht van de firma: je staat hen vriendelijk en behulpzaam te woord en levert zo een mooi visitekaartje af.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

Zoek naar antwoorden van VERHEIJEN PETER in sociale netwerken
Look for responds of VERHEIJEN PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHEIJEN PETER. Laat een reactie achter voor VERHEIJEN PETER. VERHEIJEN PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHEIJEN PETER. Leave a respond for VERHEIJEN PETER. VERHEIJEN PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHEIJEN PETER op de google maps. Adres en contacten VERHEIJEN PETER
Location of VERHEIJEN PETER on the google maps. Address and contacts of VERHEIJEN PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHEIJEN PETER VERHEIJEN PETER: Nelma Drukkerij bvba | La.Bel BVBA | Comeplast-Carpaco N.V. | MediaValues | Vandoorne B.V.B.A.

Other related companies as VERHEIJEN PETER: Nelma Drukkerij bvba | La.Bel BVBA | Comeplast-Carpaco N.V. | MediaValues | Vandoorne B.V.B.A.

VERHEIJEN PETER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Maaseik (Neeroeteren), België. De volledige naam van het bedrijf is VERHEIJEN PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08266082763. Het bedrijf VERHEIJEN PETER bevindt zich op het adres: Molenveldlaan 7,3680. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VERHEIJEN PETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHEIJEN PETER is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHEIJEN PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHEIJEN PETER, openstaande posities, locatie van VERHEIJEN PETER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERHEIJEN PETER is a company, that was registered 2007 in Maaseik (Neeroeteren) region, Belgium. Full name of company is VERHEIJEN PETER, company assigned to the tax number BE08266082763. The company VERHEIJEN PETER is located at the address: Molenveldlaan 7,3680. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VERHEIJEN PETER were not found.
The main activity of VERHEIJEN PETER is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHEIJEN PETER is not available. You also can look at reviews of VERHEIJEN PETER, open positions, location of VERHEIJEN PETER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHEIJEN PETER, Maaseik (Neeroeteren): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHEIJEN PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHEIJEN PETER, Maaseik (Neeroeteren): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHEIJEN PETER, employees, financial statistics.