AL.COM SA

Contactgegevens AL.COM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AL.COM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AL.COM SA

Regio (region): Frameries, België

Adres (address): Rue Georges Rodenbach 2B,7080, België

Telefoon (phone): 065 63 48 30; 0476 62 05 80 065 63 48 30; 0476 62 05 80

Fax (fax): +32 (19) 501-57-58 +32 (19) 501-57-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AL.COM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AL.COM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AL.COM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AL.COM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AL.COM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AL.COM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AL.COM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AL.COM SA
Products information AL.COM SA

BTW identificatienummer (tax): BE09346862792
Ondernemingsnummer: 2006622314
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AL.COM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AL.COM SA
(Get full report from official database of BE for AL.COM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AL.COM SA
Addition kinds of activities for AL.COM SA

254200. Partities en armaturen, behalve hout | Partitions and fixtures, except wood
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
59890000. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association

Werken bij AL.COM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AL.COM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AL.COM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AL.COM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • PLC programmeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

  • PRODUCTIEMEDEWERKER INPAK AFWISSELEND DAG EN VROEGE PLOEG (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de vleessector zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Deze firma bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen, vleesbereidingen, slicing, salades, keuken,…  Je wordt tewerkgesteld in de afdeling Slicing. Hier ben je verantwoordelijk voor de inpak van de charcuterie. Kwaliteit en hygiëne draag je hoog in het vaandel. Je doet er alles aan zodat de werkwijze en de eindproducten aan de hoogste normen voldoen. Veiligheid is voor al onze medewerkers van het hoogste belang, ook daar leef je de voorschriften ten allen tijde correct na. Een sterk geautomatiseerd bedrijf, alle processen worden ingegeven; je werkt hieraan mee. Tracering is een ketting doorheen de ganse firma, alle gegevens correct ingeven is bijzonder belangrijk.

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Werkvoorbereider-Ingave (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werkvoorbereiding sta je in voor de correcte invoer van het dossier om over te gaan tot productie. Je kan nabestellingen doen, out of the box denken en bent goed in het werken met software programma’s. • Controleert het uitvoeringsdossier op haalbaarheid voor de productie. • Voert technisch plan in het gebruikte softwarepakket CORPUS (kennis Ardis is een meerwaarde.) • Voert een technische controle uit van de dossiers. • Werkt nauw samen met interne diensten van Nuno Design NV en Deaplus. • Voert zaaglijsten in. • Volgt de orders nauwkeurig op en maakt bestelling in ADMIN ( ERP- pakket)

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • 4/5de of fulltime HR assistant (jobstudent jan & febr 2019) - Berchem (1291430) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een functie als jobstudent en heb je altijd al interesse gehad in HR & rekrutering? Lees dan zeker verder! Samen met een team van 5 enthousiaste en dynamische collega's help je onze kandidaten gedurende twee maanden aan een boeiende job die bij hun wensen en vaardigheden past. Je mensenkennis laat je toe om de juiste match te maken tussen sollicitant en bedrijfscultuur. Jouw concrete taken daarbij zien er als volgt uit: * Je zorgt voor een kwalitatieve instroom van nieuwe kandidaten via verschillende rekruteringskanalen (jobboards, social media, campus recruitment,…); * Je beoordeelt testresultaten; * Je schrijft en plaatst vacatures uit op verschillende social media kanalen; * Je screent ontvangen kandidaturen en voert doorgedreven interviews met kandidaten; * Je onderneemt initiatieven om het aanwezige talent in onze kandidatendatabase efficiënt te beheren; * Je gaat actief op zoek naar de ‘perfect match’, dit betekent een job op maat voor de kandidaat en een ideaal profiel voor de wensen en verwachtingen van onze klant; * Je onderhoudt kwaliteitsvolle relaties met klanten en kandidaten door een professionele service en constante betrokkenheid.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Kinesist/Kinesiste - Fysiotherapeut/Fysiotherapeute (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de kinefysiotherapeutische behandeling van chronische klachten en voor kinefysiotherapeutische behandelingen in het kader van revalidatie. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van AL.COM SA in sociale netwerken
Look for responds of AL.COM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AL.COM SA. Laat een reactie achter voor AL.COM SA. AL.COM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AL.COM SA. Leave a respond for AL.COM SA. AL.COM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AL.COM SA op de google maps. Adres en contacten AL.COM SA
Location of AL.COM SA on the google maps. Address and contacts of AL.COM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AL.COM SA AL.COM SA: Mampay & Zn BVBA | Teleclean SA | TWYFT Belgium | VT4 Marketing & Sales | v2k design

Other related companies as AL.COM SA: Mampay & Zn BVBA | Teleclean SA | TWYFT Belgium | VT4 Marketing & Sales | v2k design

AL.COM SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Frameries, België. De volledige naam van het bedrijf is AL.COM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09346862792. Het bedrijf AL.COM SA bevindt zich op het adres: Rue Georges Rodenbach 2B,7080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AL.COM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AL.COM SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AL.COM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AL.COM SA, openstaande posities, locatie van AL.COM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AL.COM SA is a company, that was registered 1998 in Frameries region, Belgium. Full name of company is AL.COM SA, company assigned to the tax number BE09346862792. The company AL.COM SA is located at the address: Rue Georges Rodenbach 2B,7080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AL.COM SA were not found.
The main activity of AL.COM SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AL.COM SA is not available. You also can look at reviews of AL.COM SA, open positions, location of AL.COM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AL.COM SA, Frameries: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AL.COM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AL.COM SA, Frameries: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AL.COM SA, employees, financial statistics.