GAGGENAU-SANICO

Contactgegevens GAGGENAU-SANICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAGGENAU-SANICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAGGENAU-SANICO

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Dodoensstraat 45,2140, België

Telefoon (phone): 03 235 49 60 03 235 49 60

Fax (fax): 03 235 23 65 03 235 23 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAGGENAU-SANICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAGGENAU-SANICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAGGENAU-SANICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAGGENAU-SANICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAGGENAU-SANICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAGGENAU-SANICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAGGENAU-SANICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAGGENAU-SANICO
Products information GAGGENAU-SANICO

BTW identificatienummer (tax): BE03616943359
Ondernemingsnummer: 5331634521
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GAGGENAU-SANICO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAGGENAU-SANICO
(Get full report from official database of BE for GAGGENAU-SANICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAGGENAU-SANICO
Addition kinds of activities for GAGGENAU-SANICO

148199. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
34790220. Sherardiseren van metalen of metaalproducten | Sherardizing of metals or metal products
35370214. Stapelmachines, automatisch | Stacking machines, automatic
36130104. Tijdschakelaars, elektrische schakelapparaten | Time switches, electrical switchgear apparatus
96210100. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies

Werken bij GAGGENAU-SANICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAGGENAU-SANICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAGGENAU-SANICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAGGENAU-SANICO. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • servicetechnicus (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker ben je mee verantwoordelijk voor de installatie het preventief onderhoud van en de interventies aan de automatische magazijnsystemen bij klanten. Gedurende de opleiding word je grondig ingewerkt in de techniek van de producten en word je voorbereid om later zelfstandig magazijnsystemen te kunnen opbouwen en servicen. Je werkt service gericht. Flexibel in denken en handelen geen 9 to 5 attitude.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

  • Student vakantie + weekends supermarkt 18+ m/v (357/17992) ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Adecco Kapellen zoekt een student winkelbediende m/v voor kassa en aanvul voor een supermarkt te 's Gravenwezel. Het takenpakket van een winkelbediende ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de aanvul van droge voeding. Je houdt de voorraad goed in het oog en vult aan waar nodig. Je doet kassa Je werkt op zaterdag, zondagen en/of feestdagen en vakanties.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van GAGGENAU-SANICO in sociale netwerken
Look for responds of GAGGENAU-SANICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAGGENAU-SANICO. Laat een reactie achter voor GAGGENAU-SANICO. GAGGENAU-SANICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAGGENAU-SANICO. Leave a respond for GAGGENAU-SANICO. GAGGENAU-SANICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAGGENAU-SANICO op de google maps. Adres en contacten GAGGENAU-SANICO
Location of GAGGENAU-SANICO on the google maps. Address and contacts of GAGGENAU-SANICO

Andere gerelateerde bedrijven als come GAGGENAU-SANICO GAGGENAU-SANICO: Cuypers Koeltechniek BVBA | A.C. PLAST-DEMATEX | Havana NV | Gids der Ministeries | INFORMATIC BVBA

Other related companies as GAGGENAU-SANICO: Cuypers Koeltechniek BVBA | A.C. PLAST-DEMATEX | Havana NV | Gids der Ministeries | INFORMATIC BVBA

GAGGENAU-SANICO is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is GAGGENAU-SANICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03616943359. Het bedrijf GAGGENAU-SANICO bevindt zich op het adres: Dodoensstraat 45,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GAGGENAU-SANICO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GAGGENAU-SANICO is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAGGENAU-SANICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAGGENAU-SANICO, openstaande posities, locatie van GAGGENAU-SANICO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GAGGENAU-SANICO is a company, that was registered 1993 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is GAGGENAU-SANICO, company assigned to the tax number BE03616943359. The company GAGGENAU-SANICO is located at the address: Dodoensstraat 45,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GAGGENAU-SANICO were not found.
The main activity of GAGGENAU-SANICO is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GAGGENAU-SANICO is not available. You also can look at reviews of GAGGENAU-SANICO, open positions, location of GAGGENAU-SANICO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAGGENAU-SANICO, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAGGENAU-SANICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAGGENAU-SANICO, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAGGENAU-SANICO, employees, financial statistics.