Cuypers Koeltechniek BVBA

Contactgegevens Cuypers Koeltechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuypers Koeltechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuypers Koeltechniek BVBA

Regio (region): Malle (Oostmalle), België

Adres (address): Lierselei 54A,2390, België

Telefoon (phone): 03 312 37 92 03 312 37 92

Fax (fax): 03 309 13 05 03 309 13 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuypers Koeltechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuypers Koeltechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuypers Koeltechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuypers Koeltechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuypers Koeltechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuypers Koeltechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuypers Koeltechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuypers Koeltechniek BVBA
Products information Cuypers Koeltechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05257476806
Ondernemingsnummer: 9517700195
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Cuypers Koeltechniek BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuypers Koeltechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Cuypers Koeltechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuypers Koeltechniek BVBA
Addition kinds of activities for Cuypers Koeltechniek BVBA

20460306. Glucose | Glucose
22110608. Schaduwdoek, raam: katoen | Shade cloth, window: cotton
27549900. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
42159902. Motorbezorgdienst | Motorcycle delivery service
49119905. Elektriciteitsmarkten | Electrical power marketers
51469904. Seafoods | Seafoods
79969901. Kiddie park | Kiddie park

Werken bij Cuypers Koeltechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuypers Koeltechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuypers Koeltechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuypers Koeltechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mechanicien - Elektro-Mechanicien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je bent oprecht geïnteresseerd in de carrosserie-afdeling van vrachtwagens. Je hebt een uitdagende en afwisselende job en voert herstellings- en onderhoudswerken uit. De werken omvatten montage en demontage van onderdelen,sleutelen en je voert onderhoudswerken uit.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Misck - IT Director (DWH / Data Analytics...) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De IT-Directeur genereert de optimale balans tussen klantgerichtheid en efficiëntie, en neemt binnen de organisatie een sturende rol op voor alle IT oplossingen door middel van projecten ( IT-gerelateerde componenten voor de interne klant en IT-infrastructuur) teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen en kerndoelen te realiseren.     Activiteiten Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de visie en strategie (maken van een IT-strategisch plan) voor de directie Binnen het IT-MT sturen/verdedigen m.b.t. middelen voor het eigen domein met respect voor de andere domeinen teneinde een optimale bijdrage te kunnen leveren aan de IT en bedrijfsstrategie. Organiseren van de verantwoordelijkheidsdomeinen van de directie, het plannen van de activiteiten, en het toezien op de correcte samenwerking van de teams binnen de directie Optimale staffing - juiste M/V met juiste competenties en vaardigheden op juiste positie - binnen de directie garanderen Vertalen, inspirerend uitdragen, opvolgen en sturen van de kerndoelen naar de doelstellingen van de afdeling en de medewerkers teneinde een gedragen strategie te krijgen en te kunnen realiseren Coachen van medewerkers in eigen directie met het oog op groei en ontwikkeling, zowel van de individuen als van de teams Voeren van plannings- en waarderingsgesprekken, geven van continue feedback aan de medewerkers op hun functioneren individueel en als team Directie-overschrijdende samenwerkingsverbanden initiëren, stimuleren en ondersteunen Toepassen van verandermanagement binnen de eigen directie (inspireren, omgaan met weerstand, realiseren,...) Veranderingsagent; stimuleren en uitdragen van de veranderingsbereidheid vs stabiliteit en continuïteit teneinde de juiste balans te creëren van deze 2 belangrijke perspectieven/objectieven in lijn met de IT en bedrijfsstrategie. Klaarstomen van de directie voor de nieuwe (digitale) uitdagingen en opportuniteiten: Nieuwe business modellen Nieuwe technologieën Nieuwe werkwijzen Opbouwen en onderhouden van gezonde relaties en constructief overleg met de interne en externe stakeholders/partners om samen de doelstellingen te halen en de vernieuwde processen en afspraken ingang te doen krijgen binnen de verschillende IT-directies en externe partijen Helder en transparant de veranderingen en vernieuwingen vertalen en communiceren naar de rest van de organisatie Stimuleren en uitdragen van het veranderingsbeleid vs stabiliteit en continuïteit. Begeleiden van de uitvoering van audits, en bewaken van de uitvoering van de daaruit voortkomende acties. Identificeren van knelpunten en optimalisatie van opportuniteiten binnen de afdelingen en competentiecenters met oog op een efficiëntere en effectievere organisatie Eindverantwoordelijk voor en ondersteunen van betrokkenen (procesbeheer/procesowners/...) bij: ontwerp van processen, omzetten in werkinstructies, kwaliteit en governance van de processen. Zorgen voor aansturen van projecten in stuurgroepen In samenwerking met procurement, sluiten van strategische contract negotiaties en zorgen dat optimaal overgedragen wordt naar de run organisatie Opzetten, structureren en organiseren van de directie. Bepalen en communiceren van de rollen en verantwoordelijkheden binnen en tussen de teams Opbouwen van relaties met stakeholders zoals interne klanten, vendors, procurement, finance, legal,.. in kader van staffing en uitvoeren van projecten teneinde snel en gepast de objectieven te bereiken Zetelen in strategische stuurgroepen met leveranciers teneinde te garanderen dat de sourcing strategie optimaal wordt ingevuld in... ...

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van Cuypers Koeltechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cuypers Koeltechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuypers Koeltechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Cuypers Koeltechniek BVBA. Cuypers Koeltechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuypers Koeltechniek BVBA. Leave a respond for Cuypers Koeltechniek BVBA. Cuypers Koeltechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuypers Koeltechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Cuypers Koeltechniek BVBA
Location of Cuypers Koeltechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Cuypers Koeltechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuypers Koeltechniek BVBA Cuypers Koeltechniek BVBA: CARROSSERIE PETZEL BVBA | BOSCH-ELECTROTECH | RENOTEC NV | Boflex NV | EuroSquare

Other related companies as Cuypers Koeltechniek BVBA: CARROSSERIE PETZEL BVBA | BOSCH-ELECTROTECH | RENOTEC NV | Boflex NV | EuroSquare

Cuypers Koeltechniek BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Malle (Oostmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is Cuypers Koeltechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05257476806. Het bedrijf Cuypers Koeltechniek BVBA bevindt zich op het adres: Lierselei 54A,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Cuypers Koeltechniek BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuypers Koeltechniek BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuypers Koeltechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuypers Koeltechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Cuypers Koeltechniek BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cuypers Koeltechniek BVBA is a company, that was registered 1998 in Malle (Oostmalle) region, Belgium. Full name of company is Cuypers Koeltechniek BVBA, company assigned to the tax number BE05257476806. The company Cuypers Koeltechniek BVBA is located at the address: Lierselei 54A,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Cuypers Koeltechniek BVBA were not found.
The main activity of Cuypers Koeltechniek BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuypers Koeltechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Cuypers Koeltechniek BVBA, open positions, location of Cuypers Koeltechniek BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuypers Koeltechniek BVBA, Malle (Oostmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuypers Koeltechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuypers Koeltechniek BVBA, Malle (Oostmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuypers Koeltechniek BVBA, employees, financial statistics.