INFORMATIC BVBA

Contactgegevens INFORMATIC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INFORMATIC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INFORMATIC BVBA

Regio (region): GENK, 3600 - BE, België

Adres (address): WEG NAAR AS 75, België

Telefoon (phone): 32(0)89/35.33.79 32(0)89/35.33.79

Fax (fax): 32(0)89/35.33.79 32(0)89/35.33.79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INFORMATIC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INFORMATIC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INFORMATIC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INFORMATIC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INFORMATIC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INFORMATIC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INFORMATIC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INFORMATIC BVBA
Products information INFORMATIC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01336181640
Ondernemingsnummer: 3349700927
Hoofdstad (capital): 962,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 334,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in INFORMATIC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INFORMATIC BVBA
(Get full report from official database of BE for INFORMATIC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INFORMATIC BVBA
Addition kinds of activities for INFORMATIC BVBA

14420000. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
23950203. Emblemen, geborduurd | Emblems, embroidered
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies

Werken bij INFORMATIC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INFORMATIC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INFORMATIC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INFORMATIC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Polyvalent arbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een polyvalent arbeider voor de opbouw en onderhoud van trailers.

  • CNC Daaier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld in een professionele omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van een cnc draaibank. Aan de hand van tekeningen en een programma maakt u series van 50 tot 250 stuks. Voor nieuwe onderdelen dient u nog een programma te maken. Het startuurloon is €13 + maaltijdcheques van €5. Indien je ervaring hebt, is dit bespreekbaar.

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

Zoek naar antwoorden van INFORMATIC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of INFORMATIC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INFORMATIC BVBA. Laat een reactie achter voor INFORMATIC BVBA. INFORMATIC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INFORMATIC BVBA. Leave a respond for INFORMATIC BVBA. INFORMATIC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INFORMATIC BVBA op de google maps. Adres en contacten INFORMATIC BVBA
Location of INFORMATIC BVBA on the google maps. Address and contacts of INFORMATIC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come INFORMATIC BVBA INFORMATIC BVBA: Van Den Bogaert A | Verpa | ASSURANCES REGINSTER | Stars Network | Alco B.V.B.A.

Other related companies as INFORMATIC BVBA: Van Den Bogaert A | Verpa | ASSURANCES REGINSTER | Stars Network | Alco B.V.B.A.

INFORMATIC BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio GENK, 3600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is INFORMATIC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336181640. Het bedrijf INFORMATIC BVBA bevindt zich op het adres: WEG NAAR AS 75. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 962,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 334,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in INFORMATIC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INFORMATIC BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INFORMATIC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INFORMATIC BVBA, openstaande posities, locatie van INFORMATIC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INFORMATIC BVBA is a company, that was registered 2000 in GENK, 3600 - BE region, Belgium. Full name of company is INFORMATIC BVBA, company assigned to the tax number BE01336181640. The company INFORMATIC BVBA is located at the address: WEG NAAR AS 75. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 962,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 334,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in INFORMATIC BVBA were not found.
The main activity of INFORMATIC BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INFORMATIC BVBA is not available. You also can look at reviews of INFORMATIC BVBA, open positions, location of INFORMATIC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INFORMATIC BVBA, GENK, 3600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INFORMATIC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INFORMATIC BVBA, GENK, 3600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INFORMATIC BVBA, employees, financial statistics.