PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE

Contactgegevens PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Brabantstraat 34A,8800, België

Telefoon (phone): 051 74 50 33 051 74 50 33

Fax (fax): 051 74 50 33; 051 74 72 02 051 74 50 33; 051 74 72 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE
Products information PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE

BTW identificatienummer (tax): BE06250915527
Ondernemingsnummer: 7128448486
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE
(Get full report from official database of BE for PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE
Addition kinds of activities for PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE

449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
39140203. Ecclesiastische ware, nikkel zilver | Ecclesiastical ware, nickle silver
39429900. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Jobstudent productiearbeider - inpakker (september) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kippenslachterij regio Buggenhout zoeken we gemotiveerde studenten die in september kunnen starten. Je taak houdt in dat je kipfilets inpakt aan de lopende band. Je bent nauwkeurig en zelfstandig, bovendien is hygiënisch omgaan met voedingswaren voor jou een topprioriteit. Je werkt voltijds in dagdienst van maandag tot en met vrijdag. Je bent minstens 3 weken beschikbaar. Doordat je met voeding in contact komt, werk je in een frisse omgeving. GEEN DIEPVRIES!

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE in sociale netwerken
Look for responds of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. Laat een reactie achter voor PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. Leave a respond for PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE. PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE op de google maps. Adres en contacten PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE
Location of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE on the google maps. Address and contacts of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE: RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA | Gesbo Verandas N.V. | Maxx N.V. | Lexalis S.A | Geert DeBecker & C°

Other related companies as PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE: RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA | Gesbo Verandas N.V. | Maxx N.V. | Lexalis S.A | Geert DeBecker & C°

PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06250915527. Het bedrijf PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE bevindt zich op het adres: Brabantstraat 34A,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, openstaande posities, locatie van PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE is a company, that was registered 1994 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, company assigned to the tax number BE06250915527. The company PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE is located at the address: Brabantstraat 34A,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE were not found.
The main activity of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE is not available. You also can look at reviews of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, open positions, location of PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLASTIEK GUIDO VANCOILLIE, employees, financial statistics.