Maxx N.V.

Contactgegevens Maxx N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maxx N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maxx N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rietschoorvelden 20, B-2170 Merksem (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 6409211 (03) 6409211

Fax (fax): (03) 6409350 (03) 6409350

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maxx N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maxx N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maxx N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maxx N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maxx N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maxx N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maxx N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maxx N.V.
Products information Maxx N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07057586669
Ondernemingsnummer: 8938171386
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 386,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Maxx N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maxx N.V.
(Get full report from official database of BE for Maxx N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maxx N.V.
Addition kinds of activities for Maxx N.V.

458102. Onderhoud en reparatie van vliegtuigen | Aircraft maintenance and repair services
20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
30890102. Dozen, kunststoffen | Boxes, plastics
34520201. Sluitringen | Lock washers
35780103. Kassa's | Cash registers
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
81110213. Product aansprakelijkheidsrecht | Product liability law

Werken bij Maxx N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maxx N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maxx N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maxx N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • afzakkers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de haven van antwerpen zijn wij op zoek naar een afzakkers Je zorgt voor het correct afvullen van de grondstoffen in zakken. Verder hou je de werkvloer net en ordelijk.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN Ronse en omgeving (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GREENHOUSE RONSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kluisbergen, Maarkedal, Etikhove en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Hulpkok (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: BAR BIER

    Type: Vaste Job

    Hulpkok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. in een keukenteam van 3 mensen tijdens een service (chef-kok, hulp-kok, afwasser). Werken met open grill en green eggs (voornamelijk vleesgerechten).

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

Zoek naar antwoorden van Maxx N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Maxx N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maxx N.V.. Laat een reactie achter voor Maxx N.V.. Maxx N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maxx N.V.. Leave a respond for Maxx N.V.. Maxx N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maxx N.V. op de google maps. Adres en contacten Maxx N.V.
Location of Maxx N.V. on the google maps. Address and contacts of Maxx N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Maxx N.V. Maxx N.V.: Karaoke Supplies | Roeck K | JANSSENS | Brigi Hi-Tec | Igep

Other related companies as Maxx N.V.: Karaoke Supplies | Roeck K | JANSSENS | Brigi Hi-Tec | Igep

Maxx N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Maxx N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07057586669. Het bedrijf Maxx N.V. bevindt zich op het adres: Rietschoorvelden 20, B-2170 Merksem (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 386,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Maxx N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maxx N.V. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maxx N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maxx N.V., openstaande posities, locatie van Maxx N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maxx N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Maxx N.V., company assigned to the tax number BE07057586669. The company Maxx N.V. is located at the address: Rietschoorvelden 20, B-2170 Merksem (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 386,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Maxx N.V. were not found.
The main activity of Maxx N.V. is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Maxx N.V. is not available. You also can look at reviews of Maxx N.V., open positions, location of Maxx N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maxx N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maxx N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maxx N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maxx N.V., employees, financial statistics.