RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA

Contactgegevens RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA

Regio (region): Kontich, België

Adres (address): Doopput 1,2550, België

Telefoon (phone): 03 458 45 50 03 458 45 50

Fax (fax): 03 458 64 87 03 458 64 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA
Products information RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07714019775
Ondernemingsnummer: 2253540039
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA
(Get full report from official database of BE for RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA
Addition kinds of activities for RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA

8111. Legale diensten | Legal services
366900. Communicatieapparatuur, nv | Communications equipment, nec
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
24210300. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
26310502. Stencil board | Stencil board
38420502. Verband, chirurgisch | Dressings, surgical
39310400. Messinginstrumenten en onderdelen | Brass instruments and parts
55510303. Zeilen en uitrusting | Sails and equipment

Werken bij RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Tig lasser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

    Regio: RAMSDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bijlesgever C# (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zorgkundige WZC Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als zorgkundige binnen het WZC ben je verantwoordelijk voor: - hygiënische en comfortzorgen  - het opvolgen van het elektronisch patiëntendossier - de ondersteuning van de bewoners op vlak van zelfstandigheid, comfort en veiligheid - open en transparante communicatie en overleg met collega's - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een zorgkundige met een hart voor de ouderenzorg? Ben je bovendien op zoek naar een job binnen een vooruitstrevende organisatie? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. Laat een reactie achter voor RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. Leave a respond for RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA. RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA op de google maps. Adres en contacten RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA
Location of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA on the google maps. Address and contacts of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA: D'Horeca Service BVBA | De Rynck P | Pentares Properties | Benjamin,Hubert | aeonicon

Other related companies as RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA: D'Horeca Service BVBA | De Rynck P | Pentares Properties | Benjamin,Hubert | aeonicon

RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kontich, België. De volledige naam van het bedrijf is RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07714019775. Het bedrijf RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA bevindt zich op het adres: Doopput 1,2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, openstaande posities, locatie van RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA is a company, that was registered 2014 in Kontich region, Belgium. Full name of company is RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, company assigned to the tax number BE07714019775. The company RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA is located at the address: Doopput 1,2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA were not found.
The main activity of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA is not available. You also can look at reviews of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, open positions, location of RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, Kontich: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, Kontich: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RECLAMEBUREAU SLUYS BVBA, employees, financial statistics.