PILLEN BRANDSTOFFEN NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PILLEN BRANDSTOFFEN NV
Private companiesCoal Mining • PILLEN BRANDSTOFFEN NV

Contactgegevens PILLEN BRANDSTOFFEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PILLEN BRANDSTOFFEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PILLEN BRANDSTOFFEN NV

Regio (region): Ardooie, België

Adres (address): Pittemsestraat 16,8850, België

Telefoon (phone): +32 (12) 707-57-89 +32 (12) 707-57-89

Fax (fax): +32 (58) 766-61-78 +32 (58) 766-61-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PILLEN BRANDSTOFFEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PILLEN BRANDSTOFFEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PILLEN BRANDSTOFFEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PILLEN BRANDSTOFFEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PILLEN BRANDSTOFFEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PILLEN BRANDSTOFFEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PILLEN BRANDSTOFFEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PILLEN BRANDSTOFFEN NV
Products information PILLEN BRANDSTOFFEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08993103027
Ondernemingsnummer: 5089385986
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PILLEN BRANDSTOFFEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PILLEN BRANDSTOFFEN NV
(Get full report from official database of BE for PILLEN BRANDSTOFFEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PILLEN BRANDSTOFFEN NV
Addition kinds of activities for PILLEN BRANDSTOFFEN NV

22959904. Sleeving, textiel: verzadigd | Sleeving, textile: saturated
24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
28330216. theobromine | Theobromine
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons

Werken bij PILLEN BRANDSTOFFEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PILLEN BRANDSTOFFEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PILLEN BRANDSTOFFEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PILLEN BRANDSTOFFEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

    Type: Vaste Job

    Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • WERKVOORBEREIDER - MAGAZIJNIER LOSKADE (OPTIE VAST!) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Werfreserve

    Voor een voedingsbedrijf in regio Gent zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/magazijnier loskade. Je werktzelfstandig in afwisselende ploegen binnen onderstaand takenpakket. Als werkvoorbereider in de vroege ploeg ben je verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je bent verantwoordelijk voor het correct aanbrengen van de grondstoffen bij de koks. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van goederen. - Je helpt mee bij de stockopname van frigo's en diepvriezers. - Je haalt de afvalbakken in Low Care leeg. Als magazijnier loskade in de late ploeg ben je ook verantwoordelijk voor verschillende taken. - Je helpt mee op de loskade: receptioneren van de goederen. - Je helpt mee bij kwaliteitscontroles van inkomende goederen. - Je helpt mee bij het beheer van frigo's en diepvriezers. - Je helpt mee bij het wegvoeren van interne afvalcontainers en bewaken van de orde en netheid van het containerpark en diverse loodsen met goederen. Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op http://www.forumjobs.be

Zoek naar antwoorden van PILLEN BRANDSTOFFEN NV in sociale netwerken
Look for responds of PILLEN BRANDSTOFFEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PILLEN BRANDSTOFFEN NV. Laat een reactie achter voor PILLEN BRANDSTOFFEN NV. PILLEN BRANDSTOFFEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PILLEN BRANDSTOFFEN NV. Leave a respond for PILLEN BRANDSTOFFEN NV. PILLEN BRANDSTOFFEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PILLEN BRANDSTOFFEN NV op de google maps. Adres en contacten PILLEN BRANDSTOFFEN NV
Location of PILLEN BRANDSTOFFEN NV on the google maps. Address and contacts of PILLEN BRANDSTOFFEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PILLEN BRANDSTOFFEN NV PILLEN BRANDSTOFFEN NV: Sirius Informatique SC | PROVINCE LIMBOURG CULTURE | De Meyer P | Framatome Connectors International N.V. | All-Tag Security sa

Other related companies as PILLEN BRANDSTOFFEN NV: Sirius Informatique SC | PROVINCE LIMBOURG CULTURE | De Meyer P | Framatome Connectors International N.V. | All-Tag Security sa

PILLEN BRANDSTOFFEN NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Ardooie, België. De volledige naam van het bedrijf is PILLEN BRANDSTOFFEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08993103027. Het bedrijf PILLEN BRANDSTOFFEN NV bevindt zich op het adres: Pittemsestraat 16,8850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PILLEN BRANDSTOFFEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PILLEN BRANDSTOFFEN NV is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PILLEN BRANDSTOFFEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PILLEN BRANDSTOFFEN NV, openstaande posities, locatie van PILLEN BRANDSTOFFEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PILLEN BRANDSTOFFEN NV is a company, that was registered 1991 in Ardooie region, Belgium. Full name of company is PILLEN BRANDSTOFFEN NV, company assigned to the tax number BE08993103027. The company PILLEN BRANDSTOFFEN NV is located at the address: Pittemsestraat 16,8850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PILLEN BRANDSTOFFEN NV were not found.
The main activity of PILLEN BRANDSTOFFEN NV is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PILLEN BRANDSTOFFEN NV is not available. You also can look at reviews of PILLEN BRANDSTOFFEN NV, open positions, location of PILLEN BRANDSTOFFEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PILLEN BRANDSTOFFEN NV, Ardooie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PILLEN BRANDSTOFFEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PILLEN BRANDSTOFFEN NV, Ardooie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PILLEN BRANDSTOFFEN NV, employees, financial statistics.