Sirius Informatique SC

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Sirius Informatique SC
Private companiesCoal Mining • Sirius Informatique SC

Contactgegevens Sirius Informatique SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sirius Informatique SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sirius Informatique SC

Regio (region): Sambreville (Tamines), België

Adres (address): Rue de l'Enseignement 16,5060, België

Telefoon (phone): 071 77 01 66 071 77 01 66

Fax (fax): 071 74 01 09 071 74 01 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sirius Informatique SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sirius Informatique SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sirius Informatique SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sirius Informatique SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sirius Informatique SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sirius Informatique SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sirius Informatique SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sirius Informatique SC
Products information Sirius Informatique SC

BTW identificatienummer (tax): BE02059082031
Ondernemingsnummer: 6050140380
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Sirius Informatique SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sirius Informatique SC
(Get full report from official database of BE for Sirius Informatique SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sirius Informatique SC
Addition kinds of activities for Sirius Informatique SC

3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
204399. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
362102. Elektrische motor en generator hulponderdelen | Electric motor and generator auxillary parts
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
34830104. Fin gemeenschappen: mortel, bom, torpedo, enz. | Fin assemblies: mortar, bomb, torpedo, etc.
73360202. Filmproducent | Still film producer
80110104. hematoloog | Hematologist

Werken bij Sirius Informatique SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sirius Informatique SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sirius Informatique SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sirius Informatique SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • POETSHULP REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Sirius Informatique SC in sociale netwerken
Look for responds of Sirius Informatique SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sirius Informatique SC. Laat een reactie achter voor Sirius Informatique SC. Sirius Informatique SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sirius Informatique SC. Leave a respond for Sirius Informatique SC. Sirius Informatique SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sirius Informatique SC op de google maps. Adres en contacten Sirius Informatique SC
Location of Sirius Informatique SC on the google maps. Address and contacts of Sirius Informatique SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Sirius Informatique SC Sirius Informatique SC: De Smet Tom | A.B.A. Smile & Health | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | Stadeco SA | Quattro Benelux sa

Other related companies as Sirius Informatique SC: De Smet Tom | A.B.A. Smile & Health | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | Stadeco SA | Quattro Benelux sa

Sirius Informatique SC is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sambreville (Tamines), België. De volledige naam van het bedrijf is Sirius Informatique SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02059082031. Het bedrijf Sirius Informatique SC bevindt zich op het adres: Rue de l'Enseignement 16,5060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 176,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sirius Informatique SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sirius Informatique SC is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sirius Informatique SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sirius Informatique SC, openstaande posities, locatie van Sirius Informatique SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sirius Informatique SC is a company, that was registered 1990 in Sambreville (Tamines) region, Belgium. Full name of company is Sirius Informatique SC, company assigned to the tax number BE02059082031. The company Sirius Informatique SC is located at the address: Rue de l'Enseignement 16,5060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 176,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sirius Informatique SC were not found.
The main activity of Sirius Informatique SC is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sirius Informatique SC is not available. You also can look at reviews of Sirius Informatique SC, open positions, location of Sirius Informatique SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sirius Informatique SC, Sambreville (Tamines): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sirius Informatique SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sirius Informatique SC, Sambreville (Tamines): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sirius Informatique SC, employees, financial statistics.