PROVINCE LIMBOURG CULTURE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • PROVINCE LIMBOURG CULTURE
Private companiesCoal Mining • PROVINCE LIMBOURG CULTURE

Contactgegevens PROVINCE LIMBOURG CULTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCE LIMBOURG CULTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCE LIMBOURG CULTURE

Regio (region): Beringen (Koersel), België

Adres (address): Kioskplein 25,3582, België

Telefoon (phone): 011 45 03 10 011 45 03 10

Fax (fax): 011 45 03 10 011 45 03 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCE LIMBOURG CULTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCE LIMBOURG CULTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCE LIMBOURG CULTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCE LIMBOURG CULTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCE LIMBOURG CULTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCE LIMBOURG CULTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCE LIMBOURG CULTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCE LIMBOURG CULTURE
Products information PROVINCE LIMBOURG CULTURE

BTW identificatienummer (tax): BE02604827880
Ondernemingsnummer: 7240783691
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 583,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PROVINCE LIMBOURG CULTURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCE LIMBOURG CULTURE
(Get full report from official database of BE for PROVINCE LIMBOURG CULTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCE LIMBOURG CULTURE
Addition kinds of activities for PROVINCE LIMBOURG CULTURE

508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
01190202. Milo boerderij | Milo farm
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
38210116. microtomen | Microtomes
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals

Werken bij PROVINCE LIMBOURG CULTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCE LIMBOURG CULTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCE LIMBOURG CULTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCE LIMBOURG CULTURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • VERKOOPSTER (m/v) (KANNE)

    Regio: KANNE

    Bedrijf: SMETS

    Type: Flexijob

    Verkoopster (m/v) op zondag in een bakkerij. Klanten helpen, bestellingen opschrijven. Van 7.00 tot max 14.30. 2 zondagen werken 1 zondag vrij. Goed kunnen behelpen in het frans. Indien mogelijk flexi job, maar is geen vereisten.

Zoek naar antwoorden van PROVINCE LIMBOURG CULTURE in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCE LIMBOURG CULTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCE LIMBOURG CULTURE. Laat een reactie achter voor PROVINCE LIMBOURG CULTURE. PROVINCE LIMBOURG CULTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCE LIMBOURG CULTURE. Leave a respond for PROVINCE LIMBOURG CULTURE. PROVINCE LIMBOURG CULTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCE LIMBOURG CULTURE op de google maps. Adres en contacten PROVINCE LIMBOURG CULTURE
Location of PROVINCE LIMBOURG CULTURE on the google maps. Address and contacts of PROVINCE LIMBOURG CULTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCE LIMBOURG CULTURE PROVINCE LIMBOURG CULTURE: Offimex SPRL | Maes Copy SPRL | Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken | Independent Technical Services | ARROBA

Other related companies as PROVINCE LIMBOURG CULTURE: Offimex SPRL | Maes Copy SPRL | Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken | Independent Technical Services | ARROBA

PROVINCE LIMBOURG CULTURE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Beringen (Koersel), België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCE LIMBOURG CULTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02604827880. Het bedrijf PROVINCE LIMBOURG CULTURE bevindt zich op het adres: Kioskplein 25,3582. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 583,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PROVINCE LIMBOURG CULTURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROVINCE LIMBOURG CULTURE is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCE LIMBOURG CULTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCE LIMBOURG CULTURE, openstaande posities, locatie van PROVINCE LIMBOURG CULTURE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PROVINCE LIMBOURG CULTURE is a company, that was registered 1994 in Beringen (Koersel) region, Belgium. Full name of company is PROVINCE LIMBOURG CULTURE, company assigned to the tax number BE02604827880. The company PROVINCE LIMBOURG CULTURE is located at the address: Kioskplein 25,3582. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 583,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PROVINCE LIMBOURG CULTURE were not found.
The main activity of PROVINCE LIMBOURG CULTURE is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCE LIMBOURG CULTURE is not available. You also can look at reviews of PROVINCE LIMBOURG CULTURE, open positions, location of PROVINCE LIMBOURG CULTURE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCE LIMBOURG CULTURE, Beringen (Koersel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCE LIMBOURG CULTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCE LIMBOURG CULTURE, Beringen (Koersel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCE LIMBOURG CULTURE, employees, financial statistics.