Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken
Private companiesCoal Mining • Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken

Contactgegevens Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken

Regio (region): Gent (Sint-Amandsberg), België

Adres (address): Waterdreef 16,9040, België

Telefoon (phone): 09 259 23 00 09 259 23 00

Fax (fax): 09 259 23 20 09 259 23 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken
Products information Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken

BTW identificatienummer (tax): BE06242401123
Ondernemingsnummer: 7041931152
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken
(Get full report from official database of BE for Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken
Addition kinds of activities for Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
28690501. Aroma's of aroma's, synthetisch | Flavors or flavoring materials, synthetic
34849903. Pellet- en bb geweren | Pellet and bb guns
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal

Werken bij Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken in sociale netwerken
Look for responds of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Laat een reactie achter voor Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Leave a respond for Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken. Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken op de google maps. Adres en contacten Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken
Location of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken on the google maps. Address and contacts of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken: Rijschool Klein-Brabant | Argenta Hardware Systems | QUICKELSOFT SPRL | KONODI-LYSAIR | Decupere Decoratie

Other related companies as Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken: Rijschool Klein-Brabant | Argenta Hardware Systems | QUICKELSOFT SPRL | KONODI-LYSAIR | Decupere Decoratie

Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent (Sint-Amandsberg), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06242401123. Het bedrijf Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken bevindt zich op het adres: Waterdreef 16,9040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, openstaande posities, locatie van Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken is a company, that was registered 2008 in Gent (Sint-Amandsberg) region, Belgium. Full name of company is Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, company assigned to the tax number BE06242401123. The company Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken is located at the address: Waterdreef 16,9040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken were not found.
The main activity of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken is not available. You also can look at reviews of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, open positions, location of Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, Gent (Sint-Amandsberg): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, Gent (Sint-Amandsberg): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Quaquebeke & Co Algemene Schilderwerken, employees, financial statistics.