Argenta Hardware Systems

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Argenta Hardware Systems
Private companiesCoal Mining • Argenta Hardware Systems

Contactgegevens Argenta Hardware Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Argenta Hardware Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Argenta Hardware Systems

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Bankstraat 2,9770, België

Telefoon (phone): 09 333 99 99 09 333 99 99

Fax (fax): 09 333 99 90 09 333 99 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Argenta Hardware Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Argenta Hardware Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Argenta Hardware Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Argenta Hardware Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Argenta Hardware Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Argenta Hardware Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Argenta Hardware Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Argenta Hardware Systems
Products information Argenta Hardware Systems

BTW identificatienummer (tax): BE01956359863
Ondernemingsnummer: 7909576416
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Argenta Hardware Systems zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Argenta Hardware Systems
(Get full report from official database of BE for Argenta Hardware Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Argenta Hardware Systems
Addition kinds of activities for Argenta Hardware Systems

07220300. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
17999914. Brandweerinstallatie | Fire escape installation
35790100. Mailing, letter handling en adressering machines | Mailing, letter handling, and addressing machines
38270102. Boroscopes | Boroscopes
62110104. Vloerhandelaars, veiligheid | Floor traders, security
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control
79220402. Radio producenten | Radio producers

Werken bij Argenta Hardware Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Argenta Hardware Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Argenta Hardware Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Argenta Hardware Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

  • Zaalmedewerker - kelner - flexijob Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klant en neemt bestellingen op met een glimlach. Bij vragen van onze klanten heb je een adviserende rol en speel je in op hun behoefte. Je vestigt de aandacht op suggesties of speciale aanbiedingen. Je noteert de bestellingen (gerechten, drank) en geeft ze in de kassa in. je draagt plateus met drank en de gerechten tot bij de klant Bij veeleisende klanten leg je de nodige diplomatie aan de dag. In onze zaal komt een divers cliënteel. Jij past je service aan op maat; van jong tot oud, van klein tot groot.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van Argenta Hardware Systems in sociale netwerken
Look for responds of Argenta Hardware Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Argenta Hardware Systems. Laat een reactie achter voor Argenta Hardware Systems. Argenta Hardware Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Argenta Hardware Systems. Leave a respond for Argenta Hardware Systems. Argenta Hardware Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Argenta Hardware Systems op de google maps. Adres en contacten Argenta Hardware Systems
Location of Argenta Hardware Systems on the google maps. Address and contacts of Argenta Hardware Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Argenta Hardware Systems Argenta Hardware Systems: Cools D | Meca-Service SPRL | Advanced Promotions BVBA | Copy-S-Print CVBA | Decupere Decoratie

Other related companies as Argenta Hardware Systems: Cools D | Meca-Service SPRL | Advanced Promotions BVBA | Copy-S-Print CVBA | Decupere Decoratie

Argenta Hardware Systems is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is Argenta Hardware Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956359863. Het bedrijf Argenta Hardware Systems bevindt zich op het adres: Bankstraat 2,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 759,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Argenta Hardware Systems zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Argenta Hardware Systems is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Argenta Hardware Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Argenta Hardware Systems, openstaande posities, locatie van Argenta Hardware Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Argenta Hardware Systems is a company, that was registered 1986 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is Argenta Hardware Systems, company assigned to the tax number BE01956359863. The company Argenta Hardware Systems is located at the address: Bankstraat 2,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 759,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Argenta Hardware Systems were not found.
The main activity of Argenta Hardware Systems is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Argenta Hardware Systems is not available. You also can look at reviews of Argenta Hardware Systems, open positions, location of Argenta Hardware Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Argenta Hardware Systems, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Argenta Hardware Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Argenta Hardware Systems, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Argenta Hardware Systems, employees, financial statistics.