All Ucar Clean SPRL

Contactgegevens All Ucar Clean SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Ucar Clean SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Ucar Clean SPRL

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Wijnheuvelenstraat 285,1030, België

Telefoon (phone): 02 245 86 52 02 245 86 52

Fax (fax): 02 241 35 50 02 241 35 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Ucar Clean SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Ucar Clean SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Ucar Clean SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Ucar Clean SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Ucar Clean SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Ucar Clean SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Ucar Clean SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Ucar Clean SPRL
Products information All Ucar Clean SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06328094482
Ondernemingsnummer: 5009460449
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in All Ucar Clean SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Ucar Clean SPRL
(Get full report from official database of BE for All Ucar Clean SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Ucar Clean SPRL
Addition kinds of activities for All Ucar Clean SPRL

259100. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
794800. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
31310103. Clasps, schoen | Clasps, shoe
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies

Werken bij All Ucar Clean SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Ucar Clean SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Ucar Clean SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Ucar Clean SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Calculaties maken voor sanitair en hvac

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van All Ucar Clean SPRL in sociale netwerken
Look for responds of All Ucar Clean SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Ucar Clean SPRL. Laat een reactie achter voor All Ucar Clean SPRL. All Ucar Clean SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Ucar Clean SPRL. Leave a respond for All Ucar Clean SPRL. All Ucar Clean SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Ucar Clean SPRL op de google maps. Adres en contacten All Ucar Clean SPRL
Location of All Ucar Clean SPRL on the google maps. Address and contacts of All Ucar Clean SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come All Ucar Clean SPRL All Ucar Clean SPRL: DE KEMPENEER H.F.W NV | BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN | CURRICULUM PLUS NV | CORPONET SPRL | Thijs Louis

Other related companies as All Ucar Clean SPRL: DE KEMPENEER H.F.W NV | BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN | CURRICULUM PLUS NV | CORPONET SPRL | Thijs Louis

All Ucar Clean SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is All Ucar Clean SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06328094482. Het bedrijf All Ucar Clean SPRL bevindt zich op het adres: Wijnheuvelenstraat 285,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in All Ucar Clean SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Ucar Clean SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Ucar Clean SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Ucar Clean SPRL, openstaande posities, locatie van All Ucar Clean SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Ucar Clean SPRL is a company, that was registered 2005 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is All Ucar Clean SPRL, company assigned to the tax number BE06328094482. The company All Ucar Clean SPRL is located at the address: Wijnheuvelenstraat 285,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in All Ucar Clean SPRL were not found.
The main activity of All Ucar Clean SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of All Ucar Clean SPRL is not available. You also can look at reviews of All Ucar Clean SPRL, open positions, location of All Ucar Clean SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Ucar Clean SPRL, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Ucar Clean SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Ucar Clean SPRL, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Ucar Clean SPRL, employees, financial statistics.