BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN
Private companiesJustice, Public Order and Safety • BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN

Contactgegevens BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN

Regio (region): Olen, België

Adres (address): Weeën 7,2250, België

Telefoon (phone): 014 26 30 36 014 26 30 36

Fax (fax): 014 26 30 36 014 26 30 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN
Products information BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN

BTW identificatienummer (tax): BE04843566894
Ondernemingsnummer: 5892486572
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN
(Get full report from official database of BE for BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN
Addition kinds of activities for BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN

2387. Kleding riemen | Apparel belts
8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
202200. Kaas; | Cheese; natural and processed
267199. Papier; | Paper; coated and laminated packaging, nec
13890106. Olie- en gasputten: bouw, reparatie en demontage | Oil and gas wells: building, repairing and dismantling
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
28690301. Acetaten: amyl, butyl en ethyl | Acetates: amyl, butyl, and ethyl
35420503. Merkmachines | Marking machines
50510406. Blikplaat | Tin plate

Werken bij BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Vaste Job

    Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Backend PHP Developer (FREELANCE) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Backend PHP Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Backend PHP Developer die de ontwikkeling van backend van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Backend PHP Developer bouw jij de backend van “custom” applicaties die Conversal maakt. Je programmeert in PHP / Laravel en kan de nodige API-koppelingen bouwen met bv. Wordpress of Joomla. Je denkt ook functioneel de vereisten van de backend samen met onze klant uit en schrijft dit uit in een Solution Design. Op basis hiervan kunnen we dan het benodigde werk inschatten. Het design en de frontend programmatie is in de handen van collega’s waarmee je nauw samenwerkt.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

Zoek naar antwoorden van BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN in sociale netwerken
Look for responds of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. Laat een reactie achter voor BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. Leave a respond for BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN. BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN op de google maps. Adres en contacten BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN
Location of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN on the google maps. Address and contacts of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN: Stedelijke Openbare Bibliotheek | Alfa Data Benelux NV | AU CURE PIED NICKELE | E.L.A. | Den Eyck

Other related companies as BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN: Stedelijke Openbare Bibliotheek | Alfa Data Benelux NV | AU CURE PIED NICKELE | E.L.A. | Den Eyck

BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Olen, België. De volledige naam van het bedrijf is BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04843566894. Het bedrijf BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN bevindt zich op het adres: Weeën 7,2250. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, openstaande posities, locatie van BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN is a company, that was registered 1986 in Olen region, Belgium. Full name of company is BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, company assigned to the tax number BE04843566894. The company BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN is located at the address: Weeën 7,2250. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN were not found.
The main activity of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN is not available. You also can look at reviews of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, open positions, location of BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, Olen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, Olen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALLON TEAM-LUC HERDEWIJN, employees, financial statistics.