CURRICULUM PLUS NV

Contactgegevens CURRICULUM PLUS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CURRICULUM PLUS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CURRICULUM PLUS NV

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Nerviërslaan 123,1040, België

Telefoon (phone): 02 735 71 16 02 735 71 16

Fax (fax): 02 735 75 35 02 735 75 35

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CURRICULUM PLUS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CURRICULUM PLUS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CURRICULUM PLUS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CURRICULUM PLUS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CURRICULUM PLUS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CURRICULUM PLUS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CURRICULUM PLUS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CURRICULUM PLUS NV
Products information CURRICULUM PLUS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07267425537
Ondernemingsnummer: 9038146972
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CURRICULUM PLUS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CURRICULUM PLUS NV
(Get full report from official database of BE for CURRICULUM PLUS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CURRICULUM PLUS NV
Addition kinds of activities for CURRICULUM PLUS NV

616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
38250314. Meters: elektrisch, zak, draagbaar, paneelbord, enz. | Meters: electric, pocket, portable, panelboard, etc.
78220000. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij CURRICULUM PLUS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CURRICULUM PLUS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CURRICULUM PLUS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CURRICULUM PLUS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Huishoudhulpen regio Sint-Joris-Winge (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: TRIXXO HOME SCHERPENHEUVEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Bijverdienste op dinsdag en/of woensdag in plantenkwekerij (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een plantenkwekerij en -distributiecentrum zijn we op zoek naar medewerkers die op regelmatige basis kunnen werken op dinsdagen en tijdens drukke momenten op woensdagen. Dit zowel voor de orderpicking als voor de afwerking. Orderpicking: Je staat in voor de correcte picking van bestellingen. Dit doe je manueel aan de hand van codes. Hierdoor is het belangrijk dat je nauwkeurig kan werken alsook dat je beschikt over de nodige fitheid om de planten manueel te verplaatsen (heffen, tillen, regelmatig bukken). Afwerking: In de afwerking ben je verantwoordelijk voor het correct labelen van de planten. Dit doe je staand.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van CURRICULUM PLUS NV in sociale netwerken
Look for responds of CURRICULUM PLUS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CURRICULUM PLUS NV. Laat een reactie achter voor CURRICULUM PLUS NV. CURRICULUM PLUS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CURRICULUM PLUS NV. Leave a respond for CURRICULUM PLUS NV. CURRICULUM PLUS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CURRICULUM PLUS NV op de google maps. Adres en contacten CURRICULUM PLUS NV
Location of CURRICULUM PLUS NV on the google maps. Address and contacts of CURRICULUM PLUS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CURRICULUM PLUS NV CURRICULUM PLUS NV: D'haese BVBA | GERMEAU-CARRIERE SA | FRANS AGRO BVBA | Espace International N.V. | Juventa N.V.

Other related companies as CURRICULUM PLUS NV: D'haese BVBA | GERMEAU-CARRIERE SA | FRANS AGRO BVBA | Espace International N.V. | Juventa N.V.

CURRICULUM PLUS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is CURRICULUM PLUS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07267425537. Het bedrijf CURRICULUM PLUS NV bevindt zich op het adres: Nerviërslaan 123,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CURRICULUM PLUS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CURRICULUM PLUS NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CURRICULUM PLUS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CURRICULUM PLUS NV, openstaande posities, locatie van CURRICULUM PLUS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CURRICULUM PLUS NV is a company, that was registered 1986 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is CURRICULUM PLUS NV, company assigned to the tax number BE07267425537. The company CURRICULUM PLUS NV is located at the address: Nerviërslaan 123,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CURRICULUM PLUS NV were not found.
The main activity of CURRICULUM PLUS NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CURRICULUM PLUS NV is not available. You also can look at reviews of CURRICULUM PLUS NV, open positions, location of CURRICULUM PLUS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CURRICULUM PLUS NV, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CURRICULUM PLUS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CURRICULUM PLUS NV, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CURRICULUM PLUS NV, employees, financial statistics.