GERMEAU-CARRIERE SA

Contactgegevens GERMEAU-CARRIERE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERMEAU-CARRIERE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERMEAU-CARRIERE SA

Regio (region): Liège 1 (Bressoux), België

Adres (address): Rue Winston Churchill 77-79,4020, België

Telefoon (phone): 04 343 41 74 04 343 41 74

Fax (fax): 04 343 48 73 04 343 48 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERMEAU-CARRIERE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERMEAU-CARRIERE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERMEAU-CARRIERE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERMEAU-CARRIERE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERMEAU-CARRIERE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERMEAU-CARRIERE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERMEAU-CARRIERE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERMEAU-CARRIERE SA
Products information GERMEAU-CARRIERE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04186035156
Ondernemingsnummer: 9372406005
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in GERMEAU-CARRIERE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERMEAU-CARRIERE SA
(Get full report from official database of BE for GERMEAU-CARRIERE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERMEAU-CARRIERE SA
Addition kinds of activities for GERMEAU-CARRIERE SA

295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
27619900. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
28210100. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
39550000. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
89999904. Zoek- en reddingsdienst | Search and rescue service

Werken bij GERMEAU-CARRIERE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERMEAU-CARRIERE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERMEAU-CARRIERE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERMEAU-CARRIERE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Polyvalente magazijnier (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat als magazijnier in voor de ontvangst en opslag van goederen in een opslagplaats. Verder zorg je er voor dat de goederen klaar zijn voor distributie en interne verdeling. Jouw taken: - Laden en lossen van goederen - Verzenden van goederen - Verzamelen van de orders - Aanleveren en klaarzetten van de nodige materialen aan de verschillende machines - Besturen van heftruck - Stockbeheer: controleren en verdelen van de binnenkomende goederen, doorgeven van leveringen naar de desbetreffende afdelingen, beheren van de voorraden van het magazijn, functioneren als contactpersoon van de afdeling

  • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Student callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van GERMEAU-CARRIERE SA in sociale netwerken
Look for responds of GERMEAU-CARRIERE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERMEAU-CARRIERE SA. Laat een reactie achter voor GERMEAU-CARRIERE SA. GERMEAU-CARRIERE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERMEAU-CARRIERE SA. Leave a respond for GERMEAU-CARRIERE SA. GERMEAU-CARRIERE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERMEAU-CARRIERE SA op de google maps. Adres en contacten GERMEAU-CARRIERE SA
Location of GERMEAU-CARRIERE SA on the google maps. Address and contacts of GERMEAU-CARRIERE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GERMEAU-CARRIERE SA GERMEAU-CARRIERE SA: Baldewijns BVBA | Autoverhuur Unirent BVBA | VFD-Fugro N.V. | DEMCONET | Le Moutier

Other related companies as GERMEAU-CARRIERE SA: Baldewijns BVBA | Autoverhuur Unirent BVBA | VFD-Fugro N.V. | DEMCONET | Le Moutier

GERMEAU-CARRIERE SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Bressoux), België. De volledige naam van het bedrijf is GERMEAU-CARRIERE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04186035156. Het bedrijf GERMEAU-CARRIERE SA bevindt zich op het adres: Rue Winston Churchill 77-79,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in GERMEAU-CARRIERE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERMEAU-CARRIERE SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERMEAU-CARRIERE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERMEAU-CARRIERE SA, openstaande posities, locatie van GERMEAU-CARRIERE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GERMEAU-CARRIERE SA is a company, that was registered 1993 in Liège 1 (Bressoux) region, Belgium. Full name of company is GERMEAU-CARRIERE SA, company assigned to the tax number BE04186035156. The company GERMEAU-CARRIERE SA is located at the address: Rue Winston Churchill 77-79,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in GERMEAU-CARRIERE SA were not found.
The main activity of GERMEAU-CARRIERE SA is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GERMEAU-CARRIERE SA is not available. You also can look at reviews of GERMEAU-CARRIERE SA, open positions, location of GERMEAU-CARRIERE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERMEAU-CARRIERE SA, Liège 1 (Bressoux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERMEAU-CARRIERE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERMEAU-CARRIERE SA, Liège 1 (Bressoux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERMEAU-CARRIERE SA, employees, financial statistics.