Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Private companiesAgricultural Production - Crops • Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Contactgegevens Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Jan Lernoutstraat 15,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 28 32 050 33 28 32

Fax (fax): 050 34 70 74 050 34 70 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Products information Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

BTW identificatienummer (tax): BE06833465576
Ondernemingsnummer: 3176940917
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
(Get full report from official database of BE for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Addition kinds of activities for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

3399. Primaire metalen producten | Primary metal products
20820000. Malt dranken | Malt beverages
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
39490904. Squash apparatuur en benodigdheden | Squash equipment and supplies
80930303. Gezinsplanningskliniek | Family planning clinic
80999905. Medische diensten organisatie | Medical services organization
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Looking for open vacancies in other companies

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® in sociale netwerken
Look for responds of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Laat een reactie achter voor Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Leave a respond for Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®. Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® op de google maps. Adres en contacten Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®
Location of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® on the google maps. Address and contacts of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®

Andere gerelateerde bedrijven als come Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: Demeure A | Eurografic | INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA | Geerts BVBA | 12-E-commerce BVBA

Other related companies as Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®: Demeure A | Eurografic | INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA | Geerts BVBA | 12-E-commerce BVBA

Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06833465576. Het bedrijf Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® bevindt zich op het adres: Jan Lernoutstraat 15,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 347,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, openstaande posities, locatie van Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is a company, that was registered 2006 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, company assigned to the tax number BE06833465576. The company Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is located at the address: Jan Lernoutstraat 15,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 347,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® were not found.
The main activity of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® is not available. You also can look at reviews of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, open positions, location of Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE® on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anouchka Vierstraete HAUTE-GRAPHIQUE®, employees, financial statistics.