INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA
Private companiesAgricultural Production - Crops • INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA

Contactgegevens INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Lentestraat 39-43,1050, België

Telefoon (phone): 02 640 58 60 02 640 58 60

Fax (fax): 02 640 03 17 02 640 03 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA
Products information INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA

BTW identificatienummer (tax): BE07723907470
Ondernemingsnummer: 4095947265
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA
(Get full report from official database of BE for INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA
Addition kinds of activities for INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA

359699. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
23850000. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
36210206. resolvers | Resolvers
50139901. Motor onderdelen | Motorcycle parts
57129901. Bar armaturen, apparatuur en benodigdheden | Bar fixtures, equipment and supplies
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only

Werken bij INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Bandenmonteur (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van zowel personenwagens als vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA in sociale netwerken
Look for responds of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. Laat een reactie achter voor INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. Leave a respond for INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA. INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA op de google maps. Adres en contacten INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA
Location of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA on the google maps. Address and contacts of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA: Janssens A NV | MR LEMAIRE A | ABSORB BVBA | LHOMME J.P. SPRL | VAN NOOIJ, ROBIN

Other related companies as INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA: Janssens A NV | MR LEMAIRE A | ABSORB BVBA | LHOMME J.P. SPRL | VAN NOOIJ, ROBIN

INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07723907470. Het bedrijf INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA bevindt zich op het adres: Lentestraat 39-43,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, openstaande posities, locatie van INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA is a company, that was registered 1998 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, company assigned to the tax number BE07723907470. The company INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA is located at the address: Lentestraat 39-43,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA were not found.
The main activity of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA is not available. You also can look at reviews of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, open positions, location of INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERNATIONAL TOOLS SERVICE SA, employees, financial statistics.