12-E-commerce BVBA

Contactgegevens 12-E-commerce BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 12-E-commerce BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

12-E-commerce BVBA

Regio (region): Tongeren, Limburg 3730 - BE, België

Adres (address): Leopoldwal 2 bus 1, België

Telefoon (phone): 3212236095 3212236095

Fax (fax): +32 (3) 646-94-13 +32 (3) 646-94-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 12-E-commerce BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "12-E-commerce BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "12-E-commerce BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 12-E-commerce BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 12-E-commerce BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 12-E-commerce BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 12-E-commerce BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 12-E-commerce BVBA
Products information 12-E-commerce BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05441497802
Ondernemingsnummer: 1806945800
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in 12-E-commerce BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 12-E-commerce BVBA
(Get full report from official database of BE for 12-E-commerce BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 12-E-commerce BVBA
Addition kinds of activities for 12-E-commerce BVBA

20460112. Tarwezetmeel | Wheat starch
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
34430705. Drijvende deksels, metalen plaat | Floating covers, metal plate
35650103. Bottling machines: vullen, capping, etikettering | Bottling machinery: filling, capping, labeling
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
78190402. Film bibliotheek, stock footage | Film library, stock footage

Werken bij 12-E-commerce BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 12-E-commerce BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 12-E-commerce BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 12-E-commerce BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van 12-E-commerce BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 12-E-commerce BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 12-E-commerce BVBA. Laat een reactie achter voor 12-E-commerce BVBA. 12-E-commerce BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 12-E-commerce BVBA. Leave a respond for 12-E-commerce BVBA. 12-E-commerce BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 12-E-commerce BVBA op de google maps. Adres en contacten 12-E-commerce BVBA
Location of 12-E-commerce BVBA on the google maps. Address and contacts of 12-E-commerce BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 12-E-commerce BVBA 12-E-commerce BVBA: A.T.I.-AUTOMATISATION TECHNIQUE INFORMATIQUE | WELLNESS LOUNGE | Bosmans BVBA | Hobeco CV | Customer Dialogue Systems nv

Other related companies as 12-E-commerce BVBA: A.T.I.-AUTOMATISATION TECHNIQUE INFORMATIQUE | WELLNESS LOUNGE | Bosmans BVBA | Hobeco CV | Customer Dialogue Systems nv

12-E-commerce BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Tongeren, Limburg 3730 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 12-E-commerce BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05441497802. Het bedrijf 12-E-commerce BVBA bevindt zich op het adres: Leopoldwal 2 bus 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in 12-E-commerce BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 12-E-commerce BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 12-E-commerce BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 12-E-commerce BVBA, openstaande posities, locatie van 12-E-commerce BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

12-E-commerce BVBA is a company, that was registered 2008 in Tongeren, Limburg 3730 - BE region, Belgium. Full name of company is 12-E-commerce BVBA, company assigned to the tax number BE05441497802. The company 12-E-commerce BVBA is located at the address: Leopoldwal 2 bus 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in 12-E-commerce BVBA were not found.
The main activity of 12-E-commerce BVBA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 12-E-commerce BVBA is not available. You also can look at reviews of 12-E-commerce BVBA, open positions, location of 12-E-commerce BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 12-E-commerce BVBA, Tongeren, Limburg 3730 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 12-E-commerce BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 12-E-commerce BVBA, Tongeren, Limburg 3730 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 12-E-commerce BVBA, employees, financial statistics.