ADVITAM ADVERTISING

Contactgegevens ADVITAM ADVERTISING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVITAM ADVERTISING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVITAM ADVERTISING

Regio (region): Brussel (Ukkel), België

Adres (address): Victor Allardstraat 147,1180, België

Telefoon (phone): 02 332 09 35 02 332 09 35

Fax (fax): 02 332 05 15 02 332 05 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVITAM ADVERTISING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVITAM ADVERTISING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVITAM ADVERTISING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVITAM ADVERTISING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVITAM ADVERTISING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVITAM ADVERTISING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVITAM ADVERTISING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVITAM ADVERTISING
Products information ADVITAM ADVERTISING

BTW identificatienummer (tax): BE02850097656
Ondernemingsnummer: 9442718505
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ADVITAM ADVERTISING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVITAM ADVERTISING
(Get full report from official database of BE for ADVITAM ADVERTISING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVITAM ADVERTISING
Addition kinds of activities for ADVITAM ADVERTISING

2074. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
25110107. Hoofdplanken: hout | Headboards: wood
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
26310405. Latex bord | Latex board
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies
50740206. Ovens, behalve elektrische en warme lucht | Furnaces, except electric and warm air

Werken bij ADVITAM ADVERTISING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVITAM ADVERTISING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVITAM ADVERTISING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVITAM ADVERTISING. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

Zoek naar antwoorden van ADVITAM ADVERTISING in sociale netwerken
Look for responds of ADVITAM ADVERTISING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVITAM ADVERTISING. Laat een reactie achter voor ADVITAM ADVERTISING. ADVITAM ADVERTISING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVITAM ADVERTISING. Leave a respond for ADVITAM ADVERTISING. ADVITAM ADVERTISING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVITAM ADVERTISING op de google maps. Adres en contacten ADVITAM ADVERTISING
Location of ADVITAM ADVERTISING on the google maps. Address and contacts of ADVITAM ADVERTISING

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVITAM ADVERTISING ADVITAM ADVERTISING: V.O. COMMUNICATION SA | Lieben Feestmaterialen bvba | Belcroom NV | A. Vanopdenbosch Detiege BVBA | BdoubleA

Other related companies as ADVITAM ADVERTISING: V.O. COMMUNICATION SA | Lieben Feestmaterialen bvba | Belcroom NV | A. Vanopdenbosch Detiege BVBA | BdoubleA

ADVITAM ADVERTISING is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Ukkel), België. De volledige naam van het bedrijf is ADVITAM ADVERTISING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02850097656. Het bedrijf ADVITAM ADVERTISING bevindt zich op het adres: Victor Allardstraat 147,1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ADVITAM ADVERTISING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVITAM ADVERTISING is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVITAM ADVERTISING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVITAM ADVERTISING, openstaande posities, locatie van ADVITAM ADVERTISING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADVITAM ADVERTISING is a company, that was registered 2006 in Brussel (Ukkel) region, Belgium. Full name of company is ADVITAM ADVERTISING, company assigned to the tax number BE02850097656. The company ADVITAM ADVERTISING is located at the address: Victor Allardstraat 147,1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ADVITAM ADVERTISING were not found.
The main activity of ADVITAM ADVERTISING is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVITAM ADVERTISING is not available. You also can look at reviews of ADVITAM ADVERTISING, open positions, location of ADVITAM ADVERTISING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVITAM ADVERTISING, Brussel (Ukkel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVITAM ADVERTISING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVITAM ADVERTISING, Brussel (Ukkel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVITAM ADVERTISING, employees, financial statistics.